USKORO: Izbor za "Miss Internet Srbije" samo na Telegrafu!

Samo na portalu Telegraf.rs uskoro ćete moći da upoznate devojke koje se nadmeću za titulu "Miss Srbije", a na zvaničnom izboru za najlepšu Srpkinju biće dodeljeno deset titula, od kojih je jedna Miss Interneta izabrana na našem portalu

  • 0

Samo na portalu Telegraf.rs uskoro ćete moći da lično izaberete srpsku Miss Interneta , a sve u saradnji sa Kompanijom "Miss Yu". U konkurenciji će se naći lepotice, njih 24, koje su ušle u uži izbor za Miss Srbije 2012, među njima i pobednica nedavno održanog izbora za Miss Telegrafa.

Pobednica izbora za Miss Interneta biće svečano proglašena na velikom finalnom izboru za Miss Srbije 2012, koje će se održati 7.oktobra, a koje će od 21h direktno prenositi TV Pink iz svog studija u Šimanovcima. Na finalnom izboru, pored krunisane kraljice srpske lepote i njenih pratilja biraće se i predstavnica za Miss Universe, kao i još osam devojaka koje će predstavljati našu zemlju na različitim međunarodnim takmičenjima. Aleksandri Doknić, koja je pobedila u izboru za Miss Telgrafa, biće jedna je od deset devojaka koje će poneti titulu finalne večeri.

Ona koja bude izabrana za Miss srbije 2012 će, pored krune i titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se bori za zvaničnu titulu "Miss Sveta 2013".

A sad da se vratimo izboru za Miss Interneta. Fotografije i informacije svih 24 takmičarke biće predstavljene na specijalno dizajniraniranom delu našeg portala. Glasanje će biti maksimalno pojednostavljeno - dovoljno je da "lajhkujete" devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Ona koja bude imala najviše lajkova postaće - Miss Internet Srbije.

Ako niste znali, pravila izbora za Miss Sveta nalažu da lepotice moraju imati najmanje 18 i ne više od 26 godina, a moraju biti visoke između 170 i 184 cm.

Više informacija uskoro samo na Telegraf.rs, kao i na našoj zvaničnoj Fejsbuk fan stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA