• 0

KONFUZIJA OKO "RAVNE GORE": Ni glumci ne znaju da li se nastavlja snimanje serije!

Glumci iz serije "Ravna gora" ne znaju kada se nastavlja snimanje koje je prekinuto zbog finansijskih problema, a na pitanje da li su im isplaćeni honorari svi isto odgovaraju: "To morate da pitate producente!"

  • 0

Nakon što smo juče objavili da je zbog finansijskih problema prekinuto snimanje serije "Ravna gora" koju režira Radoš Bajić, kao i da nisu isplaćeni članovi ekipe, postavlje se pitanje da li će i kada će snimanje biti nastavljeno, a tu već nastaje prava konfuzija.
I dok producenti kažu da se ekipa vraća na set krajem novembra na nekoliko lokacija u Beogradu, glumci su ubeđeni da se snimanje nastavlja tek u aprilu 2013. O neisplaćenim honorarima, svi ćute kao zaliveni.

Nebojša Glogovac, koji igra Dražu Mihailovića, kaže da ne želi da se bavi time da li se i kada snimanje nastavlja.
- Imamo dogovor u okviru ekipe da ne dajemo izjave o takvim stvarima. Ja sam završio svojih osam epizoda i stvarno ne znam ništa o tim problemima koje pominjete - prokomentarisao je Glogovac za Telegraf.
Sličan diplomatski odgovor nam je dao i Lazar Ristovski koji u seriji "Ravna gora" glumi generala Borivoja Mirkovića.

- Ja bih vam rado odgovorio na pitanja da znam. Ali nisam upućen u probleme. O svemu je najbolje da vam producenti daju informacije, pošto vidim da ste sa njima u kontaktu - kaže Ristovski.

Ostali glumci sa kojima smo razgovarali nisu želeli da javno govore, a nezvanično potvrđuju da je snimanje prekinuto, kao i da bi trebalo da bude nastavljeno tek u aprilu 2013, ako to vremenske prilike dozvole. Da li postoji problem sa neisplaćenim honorarima, ne žele da potvrde čak ni nezvanično.
Da podsetimo, Jelena Bajić Jočić, kćerka Radoša Bajića i izvršni producent serije, juče je za Telegraf izjavila da je tačno da imaju finansijskih problema ali da projekat nije doveden u pitanje, kao i da se snimanje nastavlja najverovatnije krajem novembra.
- Plan snimanja za Beograd nije ni postavljen i iz tog razloga glumci i ekipa nemaju termine - objasnila je Jelena Bajić Jočić.
Inače, serija se realizuje u produkciji RTS-a i "Kontrast studija" Radoša Bajića.
(A. Novaković)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima