Počinje snimanje filma "Spomenik Majklu Džeksonu"

Početak je planiran za 3. oktobar, a u ovom ostvarenju Darka Lungulova naći će se Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Emir Hadžihafizbegović, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović i Mirjana Karanović.

  • 0

Nakon četiri godine priprema i rada na scenariju, režiser Darko Lungulov će 3. oktobra početi snimanje svog drugog igranog filma “Spomenik Majklu Džeksonu”. 

Producentri filma "Papa Films" iz Srbije, "Av Medien Penrose" iz Nemačke i "Dream Factory" iz Makedonije saopštili su da će snimanje trajati šest nedelja na teritoriji opštine Velika Plana i MZ Lozovik, aerodroma ''Ponikve'' kod Užica, u Vojvodini i Skoplju.

Prema rečima Lungulova, kasting je skoro završen i presrećan je što će raditi sa sjajnim glumcima kao što su Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Emir Hadžihafizbegović, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović i Mirjana Karanović.

U ovoj crnohumornoj komediji Milivojević će igrati Marka, koji, da bi spasao umiruću varošicu u kojoj živi i da bi sprečio ljubav svog života da ode, podiže spomenik kralju popa. U ovoj nameri podržava ga Bjelogrlić u ulozi vojnog pilota.

- Ovo neće biti priča o Majklu Džeksonu, već o nama, o potrazi za novim herojima i novim indentitetom, o potrazi za spasom i nadom. Želim da napravim film koji govori o ozbiljnim temama, ali kroz komediju, bizarnu priču sa šarmantnim, nesvakidašnjim likovima. Ovakav pristup dozvoliće mi da bolne teme dotaknem na komičan, ali veoma emotivan način - istakao je Lungulov, čiji je prethodni film "Tamo i ovde" dobio 16 međunarodnih nagrada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA