• 0

Počinje snimanje filma "Spomenik Majklu Džeksonu"

Početak je planiran za 3. oktobar, a u ovom ostvarenju Darka Lungulova naći će se Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Emir Hadžihafizbegović, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović i Mirjana Karanović.

  • 0

Nakon četiri godine priprema i rada na scenariju, režiser Darko Lungulov će 3. oktobra početi snimanje svog drugog igranog filma “Spomenik Majklu Džeksonu”. 
Producentri filma "Papa Films" iz Srbije, "Av Medien Penrose" iz Nemačke i "Dream Factory" iz Makedonije saopštili su da će snimanje trajati šest nedelja na teritoriji opštine Velika Plana i MZ Lozovik, aerodroma ''Ponikve'' kod Užica, u Vojvodini i Skoplju.

Prema rečima Lungulova, kasting je skoro završen i presrećan je što će raditi sa sjajnim glumcima kao što su Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Emir Hadžihafizbegović, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović i Mirjana Karanović.
U ovoj crnohumornoj komediji Milivojević će igrati Marka, koji, da bi spasao umiruću varošicu u kojoj živi i da bi sprečio ljubav svog života da ode, podiže spomenik kralju popa. U ovoj nameri podržava ga Bjelogrlić u ulozi vojnog pilota.
- Ovo neće biti priča o Majklu Džeksonu, već o nama, o potrazi za novim herojima i novim indentitetom, o potrazi za spasom i nadom. Želim da napravim film koji govori o ozbiljnim temama, ali kroz komediju, bizarnu priču sa šarmantnim, nesvakidašnjim likovima. Ovakav pristup dozvoliće mi da bolne teme dotaknem na komičan, ali veoma emotivan način - istakao je Lungulov, čiji je prethodni film "Tamo i ovde" dobio 16 međunarodnih nagrada.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima