ZAPANJITE SE, NEĆETE BITI PRVI: Šokirao žiri kilažom, pa oduševio glasom (VIDEO)

Sveštenik Fred Kombs, koji je težak 245 kilograma, fascinirao žiri izvođenjem numere "Wind Beneath My Wings" čuvene američke pevačice i glumice Bet Midler

  • 0

U Sjedinjenim Američkim Državama uveliko se emituje popularni muzički rijaliti šou "X Faktor". U poslednjem krugu audicije nastupio je i 41-godišnji sveštenik Fredi Kombs, koji je težak 245 kilograma. Ovaj hrabri čovek stigao je u pratnji svoje supruge Kej, koja ga je do bine dogurala u kolicima.

Stručni žiri u sastavu Britni Spirs, Demi Lovato, Sajmon Kauel i L. A. Rid bili su prvobitno šokirani njegovom gojaznošću, ali ih je Fredi osvojio sjajnim izvođenjem numere "Wind Beneath My Wings" čuvene američke pevačice i glumice Bet Midler.

- Ja ne verujem da zaslužuješ biti zaglavljen u tim kolicima. Ja ću vas podržati ukoliko ćete se vratiti - rekao  je Kombsu Sajmon Kauel pre nego što mu je dao svoj glas za prolazak.

Muzička zvezda i članica žirija Britni Spirs istakla je da je Fredijev glas "šokantno neverovatan", dok ga je Demi Lovato nazvala "jakim, lepim glasom". 

- Četiri "da" znače "da" mojoj budućnosti i zdravlju - rekao je Kombs, koji je pre tri godine imao neverojatnih 417 kilograma i bio blizu smrti. 

Ovaj sveštenik je tada krenuo sa dijetom, a vežbanjem uspeo da izgubi fascinantnih 182 kilograma.

- Bio sam prikovan za krevet i nikada nisam izlazio iz kuće. Niko me nije čuo kako pevam. Moj najveći san je da dam nadu ljudima moje veličine. Nadam se da će sudije dati priliku debelom čoveku - rekao je Fredi.

Pogledajte izvođenje Fredija Kombsa u "X Faktoru".

(Telgraf.rs/24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA