SAMO NA TELEGRAFU: Izaberite“Miss Internet Srbije”

U konkurenciji za ovu prestižnu nagradu nalaze se 24 kandidatkinje, koje će se 7. oktobra boriti za titulu najlepše Srpkinje

  • 0

IZABERITE MISICU NA TELEGRAFU! Ekskluzivno, samo na našem portalu moći ćete do 6.oktobra svojim glasovima da izaberete Miss Interneta Srbije, a sve u saradnji sa kompanijom "Miss Yu". U konkurenciji se nalaze 24 lepotice, koje su ušle u uži izbor za Miss Srbije 2012, među njima i pobednica nedavno održanog izbora za Miss Telegrafa Aleksandra Doknić.

Pobednica izbora za Miss Interneta biće svečano proglašena na velikom finalnom izboru za Miss Srbije 2012, koje će se održati 7. oktobra, uz direktan televizijski prenos na televiziji "Pink".

Na finalnoj manifestaciji, pored krunisane kraljice srpske lepote i njenih pratilja, biraće se i predstavnica za Miss Universe, kao i još osam devojaka koje će predstavljati našu zemlju na različitim međunarodnim takmičenjima.

Lepotica koja bude izabrana za Miss Srbije 2012 će, pored krune i titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se bore za zvaničnu titulu "Miss Sveta 2013.".

A sad da se vratimo izboru za Miss Interneta. Fotografije i informacije sve 24 takmičarke su predstavljene na specijalno dizajniraniranom delu našeg portala. Glasanje će biti maksimalno pojednostavljeno – dovoljno je da "lajkujete" devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Lepotica sa najviše lajkova postaće – Miss Internet Srbije.

Ako niste znali, pravila izbora za Miss Sveta nalažu da lepotice moraju imati najmanje 18 i ne više od 26 godina, a moraju biti visoke između 170 i 184 cm.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA