Nenad Čanak napustio žiri "Prvog kuvara Srbije"

Čanak iznenadio producente svojom odlukom da napusti žiri, a privremeno ga menja Aleksandra Janković koju su izglasali ostali takmičari

  • 2

Nenad Čanak od prekjuče više nije član žirija rialitija "Prvi kuvar Srbije" koji se prikazuje na TV "Pink", a producenti su bili zatečeni njegovom odlukom da napusti šou, pa su kao privremeno rešenje, dok se ne pronađe njegova zamena, član žirija biti Aleksandra Janković, koju su izglasali ostali takmičari.

Odluka lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine je i očekivana posle nedavnog incidenta u Novom Sadu, kada je Čanak pretukao Pavla Lešanovića ispred kafane "Tako je suđeno", zbog čega je podneo i ostavku na mesto poslanika u Skupštini Srbije.

Ostali članovi žirija Petar Gajić i Velimir Dejanović ne žale Čankovu odluku da napusti emisiju.

- U politiku se ne razumem, ali kao čovek koji je svaki dan sa ljudima, u potpunosti podržavam postupak Nenada Čanka i osuđujem medijski linč, iako istraga nije niti početa niti završena - kaže Petar Gajić, a Dejanović dodaje:

- Neću komentarisati razloge njegovog odlaska, ali mi je žao što više nije sa nama. Teško će ga zameniti ko god da dođe, jer je definitivno jedna specifična ličnost koja je obeležila ovaj šou.

(Telegraf.rs/Press)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oljka

    2. oktobar 2012 | 13:08

    Pa nije mu ni bilo mesto u žiriju, mada je prečesto bio zaprška u mnogim emisijama. Vrlo čudna izjava članova žirija da neće biti lako zameniti ga, ne razumem, da li su mislili na gabarit?

  • Марко

    2. oktobar 2012 | 20:34

    Извини Чанак,баш си ме разочарао што напушташ жири кувара,јели то доктор тако рекао или си одлучио мало да се бациш на дијету?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA