BOGATO: Darko Lazić gradi kuću od 200.000 evra

Nekadašnja zvezda "Granda" u svom rodnom mestu Brestač zida objekat od 300 kvadrata, koji će imati šest soba, tri kupatila i otvoren bazen

  • 2

Darko Lazić okupiran je poslednjih nedelja ozbiljnim građevinskim radovima. Nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" počeo je da gradi vilu u rodnom selu Brestač kod Šapca, prenosi "Kurir". Ovaj velelepni objekat prostiraće se na 300 kvadratnih kilometara, a poreg njega smesti će i ogromnu staklenu prostoriju sa bazenom.

Iako mladi pevač nije hteo da otkrije koliko će novca uložiti u ovaj poduhvat, prema gruboj proceni stručnjaka, veruje se da će ga ovo zadovoljstvo koštati 200.000 evra.

- S obzirom na to da živim brzo, mir mi je preko potreban i upravo zato sam odlučio da kuću sazidam u Brestaču. Svaki slobodan trenutak koristim da obiđem majstore, da im dam smernice. Kad nisam u zemlji, o radovima brinu moj otac i brat. Imam sjajne, vredne i veoma brze majstore, tako da očekujem da ću se useliti već za tri-četiri meseca. Iskreno, jedva čekam! - kaže Lazić za "Kurir".

Pevačevo nestrpljenje je razumljivo, pošto će kuća imati sve što je potrebno da se oseća kao u raju.

- Biće tu verovatno tri kupatila, a pošto ne volim skučeni prostor, planirao sam šest ogromnih soba. U potkrovlju ću smestiti bilijarsku salu, a biće mesta i za teretanu s mini-saunom, dok ću đakuzi smestiti u spavaću sobu. Na početku sam planirao da i bazen bude u kući, ali bi zauzeo mnogo prostora - zaključio je nekadašnji pobednik "Zvezda Granda".

(Telegraf.rs / Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • twigy

    6. oktobar 2012 | 11:09

    Na 300 kvadratnih kilometara??? ...ccc,i još "znate" i broj kupatila?, a dimenzije bazena vam nije šapnuo!?Baš lepa vest ,moja dnevnica je kilo i po mesa

  • minker

    6. oktobar 2012 | 10:52

    boli me pen.s za darka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA