DRAMATIČNO: Jelena Bačić Alimpić teško povredila vrat!

Voditeljka sedam dana trpela izuzetno jake bolove, verujući da je to posledica promaje. Potom je otišla u bolnicu, gde je konstatovano iskakanje vratnog diskusa

  • 4

Popularna voditeljka Jelena Bačić Alimpić teško je povredila vratni deo kičme, nakon čega joj je iskočio diskus, prenosi dnevni list "Press". Voditeljka i autorka emisije "Dobro veče, Srbijo" televizije Pink inače boluje od osteoporoze i trenutno je podvrgnuta teškim terapijama i vežbama.

Ova 44-godišnja Novosađanka je sedam dana trpela izuzetno jake bolove, pritom verujući da je u pitanju posledica promaje. Jelena je potom otišla u bolnicu, gde je konstatovano iskakanje vratnog diskusa.

- Problem je što ja i inače imam degenerativne promene na kičmi, pa lečenje može biti otežano. Trenutno nosim kragnu, primam konjske injekcije, što strašno boli, pijem lekove, idem na vežbe i terapiju strujom, pa se nadam tome da će biti bolje. Preživela sam i gore stvari, pa ću i ovo prebroditi. Čekam snimak magnetne rezonance da vidimo koliko je loše stanje. Bila sam juče kod svog lekara Nikole da mi ručno namesti diskus i bilo je strašno. Sreća da se poznajemo, te mi nije zamerio što sam ga sve vreme šutirala nogom jer sam osećala neverovatan bol, mada je to još akutna faza, pa i ne sme mnogo da me dira - rekla je Bačić Alimpićeva za "Press".

Iako je situacija ozbiljna, Jelena se ne smiruje i redovno snima svoju emisiju, putujući od Novog Sada do studija u Beogradu.

- U sredu sam jedva dovezla auto iz Beograda do Novog Sada i muž mi je zapretio da će me vezati kako ne bih mrdala iz kuće. Pred emisiju skinem kragnu, pa je vratim kada se ugase kamere. Ja sam i pre tri godine imala sličan problem, kada mi je iskočio diskus, ali u lumbalnom delu kičme, nakon čega sam još neoporavljena otišla na skijanje. Doktor mi je tada rekao da veću budalu nije video u životu. Na sve to, ja sam na stazi pala i diskus se vratio sam. Šta ću kada i sa 44 godine živim nemirno - rekla je Jelena, uz konstataciju da ni psihijatar ne bi mogao da joj pomogne, pošto ne može da podnese da miruje i ništa ne radi.

(Telegraf.rs / Izvor i foto: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    6. oktobar 2012 | 11:01

    čitam ovo na wc šolji. iskreno, pomoglo mi je.

  • brenke

    6. oktobar 2012 | 12:03

    Verovatno je povredila vrat u sexualnom zanosu.

  • iki

    7. oktobar 2012 | 10:13

    Kad sam pocela da citam tekst, stvarno mi je bilo zao. Koliko god da mi je antipaticna, ne zelim nikome nista lose. Ali da neko zna da ima problema i da se ponasa kao da ima 12 i jos se time hvali, stvarno ne mogu da razumem. U svakom slucaju, sve najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA