KUSTURICA: Dovodim Moniku Beluči na Mokru Goru!

- Monika i ja smo stari prijatelji, i odmah je prihvatila poziv da bude specijalni gost na festivalu "Kustendorf", koji se od 16. do 22. januara održava na Mećavniku - kaže Emir Kusturica za Telegraf

  • 2

Jedna od najlepših žena sveta, čarobna glumica Monika Beluči, dolazi u Srbiju i biće gost proslavljenog režisera Emira Kusturice na njegovom festivalu "Kustendorf", koji se od 16. do 22. januara 2013. održava na Mokroj Gori! Kusturica navodi da su Monika i on dugogodišnji prijatelji kao i da je ona rado prihvatila njegov poziv da gostuje na festivalu, čiji je cilj promovisanje mladih i talentovanih filmskih autora.

- Ma, nije trebalo dugo da je nagovaram i veoma joj se svidela činjenica da suština "Kustendorfa" nije u šetnji crvenim tepihom već u bodrenju i promociji mladih autora. Ona će, kao i Džoni Dep, Nikita Mihalkov i Džim Džarmuš, koji su prethodnih godina gostovali na Mokroj Gori, održati radionicu sa studentima režije iz celog sveta. Drago mi je što mnogi od talentovanih autora koji su bili na festivalu, poput ruskinje Sonje Karpunjine već imaju dugometražne igrane filmove - ispričao je Emir Kusturica za Telegraf.

Monika Beluči je oduševljena i činjenicom da će, već po tradiciji "Kustendorfa", helikopterom stići u Drvengrad, a na naše pitanje da li ga brine sneg do pojasa koji može da se očekuje u januaru, Kusturica je odgovorio:

- Mi i priželjkujemo sneg, da pobije ove bakterije što su se nakotile tokom leta!

Ovom vešću su muškarci sigurno oduševljeni, a žene najviše zanima to da li će sa Monikom u Srbiju doći i njen suprug Vinsent Kasel.

(A. N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    7. oktobar 2012 | 13:21

    najlepša....ali stvarno!!!!!

  • najprovokator

    8. oktobar 2012 | 08:12

    javi kad je budeš doveo..inače poznati srpski režiser koji nas kroz svoje filmove pretstavlja kao tešku ciganiju...u ovoj Srbiji svako može da uspe ko ništa ne napravi u svojoj državi..takav smo mi narod..sami sebi podmecemo nogu,a strance poštujemo..budale,to se tako zove..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA