IZBOR ZA MISS 2012: Nikolina Bojić najlepša Srpkinja! (FOTO GALERIJA)

Plavokosa devojka iz Kule trijumfovala ispred Miss Telegrafa Aleksandre Doknić iz Požarevca, odnosno Ane Vrcelj iz Zemuna, koje su izabrane za prvu i drugu pratilju. Amanda Manasievski iz Niša nova je "Miss Interneta Srbije", priznanje koje je dodeljeno u organizaciji portala Telegraf.rs i kompanije "Miss Yu" .

  • 2

Stvarno najlepša! Nikolina Bojić nova je Miss Srbije, odlučio je stručni žiri. Ova devojka iz Kule trijumfovala je ispred Miss Telegrafa Aleksandre Doknić, koja je bila prva pratilja, i Ane Vrcelj, koja se morala zadovoljiti titulom druge pratilje. Nikolina će tako sledećih godinu dana nositi ovo laskavo priznanje i predstavljati Srbiju na izboru za "Miss sveta 2013" na Baliju.

Nikolina Bojić je rođena 1987. godine, a dolazi iz Kule. Studira na Višoj školi za fitnes i govori engleski jezik. Njeni hobiji su kuvanje i igranje tenisa. Nova Miss Srbije bi volela  da ima svoju agenciju u vezi sa lepotom i fitnes klub u Kanadi kako bi spojila lepotu i sport.

U raskošnom ambijentu "Pinkovog" studija u Šimanovcima, krašenim grčkom tematikom, najpre su se predstavile 24 kandidatkinje. U prvom delu, lepotice su prošetale u kreacijama čuvenog srpskog kreatora Bate Spasojevića. Misice su dobile gromoglasan aplauz od prisutne publike, kao nagradu njihove lepote i gracioznosti.

Auditorijumu se obratila sada već bivša Miss Srbije Bojana Lečić, koja je govorila o značaju njene "uloge" kao najlepše Srpkinje, koja je podrazumevala širenje dobrog glasa o našoj zemlji širom sveta, odnosno humani rad.

U drugom delu predstavljanja, devojke su se kretale pistom u crvenim kupaćim kostimima, gde je dominirala njihova besprekorna linija. Misice su izlazile u tri grupe od po osam devojaka.

I na kraju, naše lepotice su se pojavile u haljinama kreatorke Marije Šabić, što je i bilo finalno predstavljanje  24 devojke na ovoj glamuroznoj manifestaciji.

Uskoro je došao i momenat da se dodele i prve nagrade. Nikolina Bojić odnela je i na ovom polju najviše titula. Između ostalog, zvanično najlepša devojka Srbije postala je Miss šarma, a ovo priznanje dodelio joj je žiri poznatih, na čelu sa Suzanom Mančić, Gogom Sekulić i Ivanom Jordan.

Aktuelna Miss Telegrafa, odnosno prva pratilja na izboru za najlepšu devojku Srbije Aleksandra Doknić, dobila je titulu Miss fotogeničnosti, koju joj je dodelio novinarski žiri. Amanda Manasievski iz Niša nova je "Miss Interneta Srbije". Laskavo priznanje u organizaciji portala Telegraf.rs i kompanije "Miss Yu" dodelila joj je PR naše kuće Milica Lazić. Još jedna Nišlijka, Jovana Nikolić, okitila se titulom lica televizije Pink.

Posle dodele nagrada, ambasodor Brazila u Srbiji, Njegova Ekselencija Alešandre Ador Neto pročitao je imena 10 takmičarki koji su se kvalifikovale za dalji krug. U top 10 su prošle: Amanda Manasievski, Marijana Leontijević, Sanja Vučković, Branislava Nikolić, Jovana Nikolić, Nikolina Bojić, Aleksandra Doknić, Ana Vrcelj, Marina Nektarijević i Dunja Milatović.

Devojke su potom bile testirane po jednim pitanjem iz opšte kulture, tačnije o muzama, koje su između ostalog bile teme ove večeri. Lepotice su se lepo snašle, odgovorivši tačno na postavljeno pitanje.

Ne dugo zatim, pročitana su i imena misica koje su ušle u top 3. Kao što već znate, to su bile Nikolina Bojić, Aleksandra Doknić i Ana Vrcelj. Poslednja navedena devojka izabrana je za drugu pratilju, a stručni žiri, predvođen vlasnicom kompanije "Miss YU" Vesnom Da Vinčom i vojnim novinarom Miroslavnom Lazanskim, proglasio je Nikolinu Bojić za najlepšu Srpkinju u 2012. godini, tako da je Aleksandra Doknić iz Požarevca automatski postala prva pratilja.

Jedina plavuša na izboru za Miss naše zemlje dobila je krunu od Bojane Lečić, i tako "zasela" za presto, kojim će "vladati" narednih godinu dana.

Na finalnoj manifestaciji prisustvovalo je veliki broj poznatih ličnosti. Osim pomenutih Suzane Mančić, Goge Sekulić i Ivane Jordan, među zvanicama su bili i pevačica Jellena, glumica Kalina Kovačević, Dr. Feelgood, bivša misica Sanja Papić, pevač Nemanja Stevanović i mnogi drugi. Takmičenje izbora za Miss Srbije je takođe bio obogađo muzičkim programom, a publici su se predstavili Ksenija Mijatović, Tropico Bend, ali i spomenuta Sanja Papić, koja je otpevala numeru "Jugoslovenka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA