INTERVJU, ANA SEVIĆ: Miloš Biković, Vanja Udovičić i Nemanja Vidić su najpoželjniji muškarci

U intervjuu za portal Telegraf.rs, atraktivna pevačica je odgovarala na pitanja da li ima dečka, koji su po njoj najpoželjniji muškarci u Srbiji i kako reaguje na napadna udvaranja

  • 1

Ana Sević važi za jednu od najintrigantnijih i najlepših učesnica "Zvezda Granda". Osim pevačkog posla, ova atraktivna Užičanka se već neko duže vreme bavi voditeljskim zanimanjem - sa kolegom Milan Mitrovićem angažovana je oko najvećeg folk takmičenja - "Zvezde Granda".

U intervjuu za portal Telegraf.rs, Ana nam je rekla da li ima dečka, koji su po njoj najpoželjniji muškarci u Srbiji i kako reaguje na napadna udvaranja muškaraca, odnosno kakvi muškarci mogu da je "obore sa nogu".

Koliko ti se život promenio od kada si u "Zvezdama Granda"?

Ana Sević je ove 2012. ista kao Ana Sević 2010. godine kada je ušla u takmičenje. Doduše, malo starija, malo iskusnija, malo zrelija, ali i sa jednim malim problemom - kako produžiti dan?! Promenilo se to što imam manje vremena za meni drage ljude, ali bitno je da oni to razumeju.

Pokazala si umeće na velikom broju polja, od pevanja, preko voditeljstva do glume (manekenstva). Koji ti posao najviše prija i zašto?

Muzika je moja prva simpatija, pa zatim prva i doživotna ljubav. Ne bežim od izazova i prosto obožavam sebi da zadajem zadatke i ispitujem svoje mogućnosti. Voditeljstvo je došlo spontano i neočekivano. "Videli" su me u toj ulozi i, iako je nikada do tada nisam igrala , rado sam je sprovela u delo. Ispostavilo se da nisu pogrešili, a ja uživam u njoj. Pre "Zvezda Granda" imala sam susret sa daskama koje život znače, u mjuziklu "Mapet šou", tako da sam sa zadovoljstvom prihvatila predlog Dejana Milićevića. Nikada sebi nisam postavljala granice, tako da od mene možete očekivati neočekivano. Svetlost reflektora, bina, ljudi... Sve mi prija, jer ljubav je ljubav.

Kakvi su ti planovi za budućnost? 

Kažu: "Pravi planove da bi ti se Bog smejao". Život mi je uvek priređivao iznenađenja, tako da čekam i  jedva čekam da saznam. Ja ću da uradim ono što je do mene, da se trudim i volim ono što radim.

Gde vidiš sebe za deset godina?

Imam par scenarija, i još nisam sigurna koji bih izabrala. Mada razlikuju se samo u redosledu.

U jednom intervjuu si izjavila da tražiš dečka, pa jesi li ga pronašla?

Pa nisam. Možda zato što ga nisam ni tražila. Prosto sebe ne vidim u ulozi kokoške Prisi koja ide i sa motkom traži muža. Šalu na stranu, mislim da se zbog toga više brinu svi oko mene nego ja. Još čekam nekoga ko će da mi izmami osmeh pa onda ukrade srce.

Kako reaguješ na komplimente, a kako na kritike?

Jako cenim kritike. Svačije. Iz nekih možemo naučiti o sebi a iz nekih o onome ko ih upućuje. Uvek gledam od koga dolaze i od toga zavisi da li ću ih uvažiti ili staviti na "ignore". A žena ko žena, komplimenti su uvek dobrodošli i uvek prijaju.

Kakvi muškarci mogu da te "obore sa nogu"?

Pa to ne bi valjalo. Šta onda da radi sa mnom polomljenom? Meni treba stabilan muškarac, a kao takvom i njemu treba stabilna žena, sa dve noge čvrsto na zemlji.

Kako reaguješ i da li odgovaraš na napadna udvaranja?

Sa osmehom. Muškarac mora da bude džentlmen kako posle tog osmeha ne bi video leđa.

Ko su prema tvom mišljenju najpoželjniji muškarci u Srbiji?

Za svakoga po nešto hronološki: Miloš Biković, Vanja Udovičić, Nemanja Vidić, Zdravko Čolić...

Koliko ti je vremena potrebno da se pripremiš za nastup?

Ne treba mnogo, brzo sam spremna da stupim u akciju.

Da li voliš da kuvaš i šta pripremaš najčešće?

Dok sam živela sa mamom i bakom, nije bilo potrebe da se mešam u nešto u čemu su njih dve profesionalci, glupo bi bilo praviti gužvu. Onda sam počela da živim sama i tu je nastao problem... koji još nije rešen.

Imaš li uzora među starijim kolegama?

Nemam idola. Uvek sam se vodila sobom. Naravno, postoje ljudi koje cenim i poštujem.

Kako reaguješ na komentare i tekstove u medijima o sebi?

Eto, danas sam opet saznala da imam novog dečka. I tako često. E sad, nikakve veze nema što mi je to drug, brat, neko iz familije. Šta da se radi. Ja se sa svim stvarima lepo nosim. Dobar ili loš, svaki mi dobro stoji.

Da li si šopingholičarka? Šta najviše kupuješ?

Hronična i neizlečiva. I ponovo nemam sta da obučem. Uživam da kupujem i stvari za kuću, to mi je onako jedan poseban gušt. Da, ja sam anonimni šopingholičar i kupujem sve što devojčice vole: cipelice, tašnice, kompletiće, šešire... Priznajem.

Važiš za jednu od najlepših zvezda "Granda", koliko ti je to pomoglo, a koliko odmoglo u takmičenju i karijeri uopšte?

Lepo je kada vam neko udeli takav kompliment. Lepo je i to kada radite svoj posao, a na njega gledate kao na čisto zadovoljstvo koje vam, naravno, donosi  i finansije. Krojim život po svojim merama, gledam svoja posla i jednostavno nekim stvarima ne pridajem značaj. Trudim se da dam sve od sebe i uradim sve što je u mojoj moći da posao koji volim bude kvalitetno urađen.

Kako ti se čine novi takmičari "Zvezda Granda"?

U Jakovu sam imala priliku sve da ih čujem i stvarno sam ponosna na samu pomisao kakvu ćemo sezonu imati. Gledaoci će zaista imati odličan povod da gledaju i ovu sezonu a dosadašnji rejtinzi to već i pokazuju.

S obzirom na to da si prošla kroz sve što njih tek očekuje, šta bi im poručila, koji savet bi im dala?

Poručila bi im da veruju u neverovatno, budu ono što jesu, daju sve od sebe, slušaju svoj instinkt  i da zapamte : "Svet nije na vašim leđima, svet je pod vašim nogama". I granice ne postoje!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    9. oktobar 2012 | 20:34

    Ana Sevic ne mora biti zabrinuta, jednoga dana ce doci i ona na red da bude devojka barem od jednog navedenog ?! Estradni trend je da se sve vrti u krug. Muskarci ostaju isti, a devojke se menjaju kao da moraju proci "probu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA