BRANKO TOMOVIĆ: Snimanje filma sa Debi Hari je bilo fantastično! (VIDEO)

Srpski glumac koji je rođen u Nemačkoj nedavno je sa pevačicom grupe "Blondi" snimio kratki film "Believe The Magic", a za Telegraf priča da je Debi Hari prava legenda kao i da je uživao snimajući sa njom

  • 0

Branko Tomović, srpski glumac koji živi i radi u Nemačkoj, punom parom snima u inostranstvu, i nakon saradnje sa Metom Dejmonom, Benisijom Del Torom i Entonijem Hopkinsom, nedavno je završio horor "Entity", a Tomović za Telegraf kaže da je najviše uživao snimajući kratki film "Believe The Magic" sa slavnom rokerkom Debi Hari, pevačicom grupe "Blondi".

- Debi je stvarno legenda, u svakom smislu! Ona je jednostavno kul, i snimanje sa njom je bilo fantastično! Film je prošlog petka premijerno prikazan u "Tate Modern" galeriji u Londonu, a kritičari su ovo ostvarenje prozvali "Dejvidom Linčom na spidu". Inače, ovo je prvi film Džimija Kotija, nekadašnjeg člana popularnog dueta "The KLF", a on je poznat i kao čovek koji je 1994. spalio milion funti! Lik koji igram se zove Malkovič i Koti ga je napisao posebno za mene. Malković je manični ludak i kriminalac koji po svaku cenu nastoji da pronađe Deboru Hari, pravu ili karaoke imitaciju iz Skandinavije - priča Branko Tomović za Telegraf i dodaje da trenutno u Almeriji u Španiji snima dve epizode veoma popularne britanske serije "Nemi svedok" ("Silent Witness") koja se u Engleskoj emituje još od 1996.

- Nakon snimanja u Velikoj Britaniji ekipa serije se preselila u Španiju, a ovaj grad je poznat i kao mesto gde su snimani brojni špageti vesterni. Radnja epizoda u kojima glumim se odvija u Avganistanu a ja igram vojnika koji je osumnjičen za ubistvo zatvorenika. Takođe, 31. oktobra, na Noć veštica, će premijerno biti prikazan horor "Entity" u kojem tumačim ulogu Rusa Jurija Levkova. Radnja filma počinje 1998. kada su u Sibiru pronađena 34 neidentifikovana tela. Posle trogodišnje istrage, ruska policija nije objavila šta se zapravo desilo i slučaj je zatvoren. Dvanaest godina kasnije, mala engleska TV ekipa kreće u sibirske šume kako bi snimila i upotpunila svoju kolekciju epizoda o nerazjašnjenim slučajevima. Poslednje reči koje su članovi produkcijskog tima čuli od njih bile su da su stigli na planiranu lokaciju, a zatim im se gubi svaki trag - zaključio je Tomović.

Branko Tomović je rođen 1980. u Minsteru u Nemačkoj. Glumu je studirao na prestižnom pozorišnom institutu "Li Strazberg" u Njujorku. Debitovao je 2001. u ostvarenju "Remote Control". Igrao je u dvadesetak nemačkih TV filmova i serija, sa Predragom Bjelcem glumio je u ostvarenju "Amor Fati", dok je sa Marijom Karan snimio film "Taximan". Nakon filma "Bourne Ultimatum". u kojem glavnu ulogu tumači Met Dejmon, Tomović je glumio u filmu "It’s a Free World". koji je režirao slavni Ken Louč. Sa Benisijom Del Torom i Entonijem Hopkinsom je igrao u ostvarenju "The Wolfman" iz 2010, u filmu "Will" su mu partneri bili fudbaleri Liverpula, Stiven Džerard i Džejmi Karager, a sa Dejvidom Džejsonom, legendarnim Del Bojem iz "Mućki" je glumio u seriji "Inspektor Frost". Branko je igrao i u ostvarenjima "Inbetween", "Into the Woods" i "A Road Apart".

Pogledajte trejler za film "Entity":

(Aleksandar Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA