U PETAK POTPISIVANJE UGOVORA? "Grand" uskoro na hrvatskoj televiziji!

Pregovori između čelnih ljudi hrvatskog RTL i "Grand produkcije" krajem nedelje se privode kraju. Severina Vučković, Nina Badrić i Tarik Filipović u konkurenciji za voditelje

  • 2

I HRVATI VOLE FOLK! Grand će ovih dana potpisati ugovor sa hrvatskim RTL, po kojem će se na ovoj televiziji ubuduće prikazivati emisije iz produkcije Saše Popovića i njegovog tima. Kako saznaje Telegraf.rs, u petak u Beograd na pregovore sa suvlasnikom "Granda" stiže direktor RTL, kada bi trebalo da "padne" i dogovor o zajedničkoj saradnji.

Hrvati žele da na svom programu u početku imaju jednu "Grand" emisiju, ali još nije precizirano to da li bi ona bila nalik formatima "Grand šoua" ili "Zvezda Granda". Ono što se, međutim, moglo čuti iza kulisa jeste da su kandidati za voditeljski par hrvatske verzije "Granda" pevačica Severina Vučković i glumac Tarik Filipović. Kako tvrdi naš izvor blizak prvom čoveku "Grand produkcije", sa navedenim osobama se već uveliko pregovara, ali su u igri i neka druga imena.

- Nina Badrić je već imala neke preliminarne kontakte sa ljudima iz "Granda", tako da postoji mogućnost da ona bude prva voditeljka "Granda" na RTL, kaže naš odlično obavešteni sagovornik.

Kako bilo da bilo, uskoro ćemo, kako sada stoje stvari, prisustvovati čudu većem nego što je skok iz stratosfere - da srpski narodnjaci zapevaju na hrvatskoj televiziji! Živi bili pa videli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • opaa idemo

    12. oktobar 2012 | 18:05

    Ovaj maligni kancer se siri polako ali sigurno. Pre nego li pacijent odapne orice se ""muzika"" po sred Pariza.

  • Njata

    12. novembar 2012 | 12:01

    Molim vas objasnite mi kako su ove dvije štrace ušle u izbor za vodit, šta su ijedna od njih ikad vodile u životu??? Plus sto ova Severina kad priča ko da sere, ko bi to volio slušat??? Hrvatica sam koja obožava zvezde granda i podržavam da se pocne emitirat na hrv. televiziji, ali brate stavi poštene voditeljice, fala bok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA