NOĆ KUPOVINE: "Grazia Shopping Night" sutra u Beogradu

Tradicionalna 6. sezona noći kupovine održaće se sutra na više lokacija: u centru Beograda, šoping molu "Delta City" i "Zira Shopping Centru", od 19.00 sati do ponoći

  • 0

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i Opštine Stari grad, izdavačka kuća "Attica Media" i magazin "Grazia" organizuju manifestaciju "Grazia Shopping Night", koja se već po tradiciji održava u Beogradu.

Na početku nove, 6. po redu sezone, u ponudi će se naći preko 200 radnji najpoznatijih modnih brendova, sa veoma primamljivim popustima od 10 do 50 odsto, kao i uz dodatni popust od 5 odsto za vlasnike "Maestro" i "MasterCard" kartica u posebno obeleženim radnjama. Uz do sada najraznovrsniji muzički i scenski program, očekuje nas noć kupovine i zabave prepuna iznenađenja.

Ova tradicionalna manifestacija biće održana na više lokacija: u centru Beograda, šoping molu "Delta City""Zira Shopping Centru".

Inače, Grad Beograd, šoping mol "Delta City", "Zira" i Centar "Sava" će u petak 12. 10. od 19.00 sati do ponoći, biti domaćini otvaranja manifestacije “Grazia Shopping Night”,  i ujedno centar najveće modne šoping scene!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA