Elizabet Tejlor imala afere sa Kenedijem i Reganom!

Autori nove biografije slavne glumice tvrde da je Tejlorova imala niz seksualnih avantura, uključujući tu i "trojku" sa Džonom F. Kenedijem i glumcem Robertom Stakom

  • 1

U novoj biografiji slavne glumice Elizabet Tejlor, čiji su autori Denfort Prins i Darvin Poter, navode se brojni šokantni detalji iz njenog života, između ostalog, da je Elizabet kao tinejdžerka zavela Ronalada Regana, kao i da je imala seks utroje sa Džonom F. Kenedijem i glumcem Robertom Stakom.

- Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je oduševilo. Seli smo na njegovu sofu i videla sam da je želeo, ali nije hteo da učini prvi korak. Ja sam postala agresor i posle dobre porcije maženja na sofi otišli smo u spavaću sobu - navodno je svojevremeno ispričala Tejlorova svojoj dobroj drugarici koja je i izvor priče o "trojci" sa Kenedijem i Stakom, i to kada su njih dvojica bili oženjeni.

Zvezda filmova "Kleopatra" i "Baterflaj 8" poznata je po mnogobrojnim ljubavnicima i brakovima i u knjizi se detaljno opisuju njeni seksualni susreti sa Piterom Lofordom, Erolom Flinom, Tonijem Kertisom i Polom Njumenom. U knjizi se navodi da je Tejlorova pokušala da natera Frenka Sinatru da se oženi njome rekavši da je trudna. Sinatra je odbio i umesto toga joj je organizovao abortus.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA