MISICA POD ISTRAGOM: Miss Telegrafa uzima krunu od Nikoline Bojić?!

U ponedeljak bi u centralu kompanije "Miss YU" trebalo da stignu dokumenti koji će pokazati da li je izabrana misica Nikolina Bojić udata ili ne. U slučaju da jeste, automatski bi izgubila titulu najlepše, koja bi pripala prvoj pratilji Aleksandri Doknić

  • 6

Vlasnica kompanije "Miss YU" Vesna Da Vinča potvrdila je za Telegraf da je u toku istraga u vezi navodnog venčanja aktuelne Miss Srbije Nikoline Bojić i kanadskog tenisera Frenka Dančevića. Ukoliko se ispostavi da se Bojićeva zaista udala u maju ove godine na Floridi, o čemu su mediji već pisali, ona će izgubiti krunu zbog nepoštovanja propozicija takmičenja.

U tom slučaju, titulu najlepše Srpkinje i čast da nas predstavlja na izboru za "Miss sveta"na Baliju bi automatski dobila prva pratilja Aleksandra Doknić iz Požarevca, koja je nedavno izabrana za "Miss Telegrafa".

Inače, Nikolina Bojić je za naš portal demantovala da je u braku, uz konstataciju da "prstenje ili burme ne znače venčanje". Njoj se, osim venčanja, na teret stavljaju i golišave fotografije koje su ovih dana osvanule u medijima, što je takođe kažnjivo prema pravilima licence za izbor "Miss sveta".

Direktorka kompanije "Miss Yu" Milanka Đorđević ističe za Telegraf.rs da bi dokumentacija za Bojićevu trebalo da stigne u ponedeljak, a da će u utorak na konferenciji za štampu biti obelodanjeno da li je nova Miss Srbije udata ili ne.

Vesna Da Vinča, vlasnica kompanija "Miss Yu", kaže da je u propozicijma sve jasno:

- Ako se utvrdi da je zvanična mis jedne države bila udata, ukoliko ima dete u braku ili vanbračno, ako se u prošlosti slikala gola ili njeno ponašnje narušava ugled titule, ukoliko da izjave koje su u suprotnosti sa državnom politikom ili izjave kojima vređa nacionalne manjine ili grupe, gubi titulu - kaže Da Vinča.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bljak Fuj

    12. oktobar 2012 | 23:24

    Kod mene u selu ima 5 lepsih devojaka od ove Bojicke... Ja neznam dal' su pedercine u ziriju ili sta vec, ali ovo ne zasluzuje titulu mis-a

  • pozarevljanin

    13. oktobar 2012 | 15:09

    da prvoj pratilji nije legla seka starija u krevet ni fo begaljickog brda ne bi stigla

  • bsl

    13. oktobar 2012 | 09:20

    kakvog bre ukusa...pa lepo kaze ovaj u SVAKOM selu ima bar 5 lepsih od ovih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA