HIT IZ DOBA JURE: Kad je Kleopatra bila Dušica Ilić i volela seks sa "ženstvenim muškarcima"! (VIDEO)

Pogledajte urnebesni snimak s početka karijere "kraljice među prorocima", u vreme dok je pokušava da se probije na estradi kao pevačica i da gostuje na italijanskoj R(AJN)I, u emisiji kod Rafaele Kare

  • 7

Balkanska proročica Kleopatra bila je i ostala jedna od najupečatljivijih figura nesrećnih, bednih i moralno posrnulih devedesetih godina. Samoproklamovana kraljica među prorocima punila je TV ekrane, naslovne strane i ordinacije za prijem lakovernih, a praznila džepove svih onih koji su verovali da im samo njeni saveti mogu pomoći. Pogledajte kako izgledaju "rani radovi" ove kontroverzne osobe, koja je na početku karijere sebe predstavljala kao pevačicu - jugoslovensku Amandu Lir.

Na ovom urnebesnom snimku Kleopatra (aka Dušica Ilić) priča o pevanju u ugostiteljskim objektima, kod Paje Kiflice, o korišćenju dezodoransa i o tome kako je uspela da ostane nevina i pored činjenice da obožava seks sa "ženstvenim muškarcima koje može da bije", o tome kako se ljubila s Bojem Džordžom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • imi

    13. oktobar 2012 | 10:30

    Joj, cirkus. Ovde se bas vidi da je musko.

  • nenad

    13. oktobar 2012 | 00:54

    Ljudi,jel kleopatra musko ili sam ja lud??

  • Karakondzula

    13. oktobar 2012 | 05:10

    Hahahaaaa od srca sam se nasmejao, hahaaa "bilo je tu I polu silovanja" hahaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA