Marina Visković: U vezi s Vladom Stanojevićem ja sam glavna!

Vlada Stanojević: Privuklo me je to što je Marina dobra riba, ali ona je sve ukupno kvalitetna osoba

  • 0

Posle tri godine poznanstva voditelj Vladimir Stanojević i pevačica Marina Visković oko Nove godine otpočeli su strasnu romansu. Marina tvrdi da je u ovoj vezi ona "glavna":

- Iako volim dominantne muškarce, u našem odnosu ja vodim glavnu reč - kaže Marina, i dodaje kako su njihova viđanja prerasla u neobaveznu vezu da bi potom počeli da se zabavljaju u pravom smislu te reči.

- Upoznali smo se pod dejstvom alkohola u jednom beogradskom klubu, i tog momenta oboje se ne sećamo baš najbolje. Počeli smo da se družimo i nisam ni slutila da će mi Vlada postati ovoliko bitan - naglasila je pevačica.

Ipak, ona kaže da je njena veza sa Vladom sada na "tankom ledu", jer njih dvoje još uvek ne znaju kom pravcu će se razvijati njihov odnos.

- Privuklo me je to što je Marina dobra riba, ali ona je sve ukupno kvalitetna osoba. Ona je normalna, prirodna i opuštena, što demantuje uobičajene predrasude o pevačicama - kaže Vladimir Stanojević.

On dodaje da mu prija neopterećujući odnos sa Marinom, jer ga posao prilično pritiska, i slaže se sa njom kada je u pitanju budućnost njihove veze.

- Treba nam još vremena da shvatimo koliko su duboka naša osećanja. Imao sam dve duge veze u životu i teško mi je da sada ulazim u neku ozbiljnu priču i zato mi odgovara ovo što imam sa Marinom - zaključio je Stanojević.

(Izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA