Tom Kruz napušta sajentologiju?

Tom je shvatio da je zbog sajentologije ostao bez Kejti Holms i njihove kćerke Suri, zbog čega je rešio da se distancira od ove crkve, tvrdi izvor blizak holivudskom glumcu

  • 0

Iako je poznat kao odani član i jedan od najvećih finansijera sajentološke crkve, Tom Kruz navodno ozbiljno razmišlja o napuštanju sajentologije, jer je, kako navodi britanski časopis "The People", shvatio da je zbog svojih verskih uverenja ostao bez Nikol Kidman, a sada i bez Kejti Holms i njihove kćerke Suri.

- Sada kada je izgubio najvredniju stvar u životu Tom je shvatio da su zbog sajentologije propali njegovi brakovi sa Nikol i Kejti. On već duže vreme ne prisustvuje nedeljnim misama u sajentološkoj crkvi, i rešio je da se distancira od religije koja mu je ozbiljno ugrozila privatni život. Takođe, Tom ne želi da više bude zaštitno lice sajentologa, a jedan od razloga za ovu odluku je i njegova nada da će se pomiriti sa Kejti, ukoliko je ubedi da je zaista napustio sajentološku crkvu - ispričao je izvor blizak Tomu Kruzu.

(Telegraf.rs/Azcentral.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA