MISICA LAGALA: Frank Dančević potvrdio da se venčao sa Nikolinom Bojić!

- Uživam u bračnom životu, moja supruga je divna, a upoznao sam je u Srbiji - izjavio je kanadski teniser hrvatskog porekla koji se sa Nikolinom, koja je juče odustala od titule mis Srbije, venčao pre nekoliko meseci

  • 0

Misterija je razrešena! Iako je Nikolina Bojić, koja je juče odustala od titule mis Srbije, uporno tvrdila da nije udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića, nju je demantovao upravo Dančević koji je u intervjuu za sportski portal Asapsports.com potvrdio da je u braku sa Nikolinom!

Nakon što je potvrdio da se nedavno oženio, Frank Dančević je na pitanje kako mu je u braku, odgovorio:

- Neverovatno! Pitajte me za 20 godina (smeh). Da, dobro je, zaista sam srećan, moja supruga je divna. Upoznao sam je u "staroj domovini", u Srbiji, i sve je odlično. Prezadovoljan sam bračnim životom!

Da podsetimo, Nikolina Bojić je pre nedelju dana za Telegraf kategorički demantovala da se javno ili tajno udala za Dančevića, kao i da je kruna najlepše Srpkinje njena. Izgleda da je pre te izjave trebala prvo da se konsultuje sa suprugom...

(A.N./Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA