SNIMA FILM: Bred Pit dolazi u Srbiju?

Predstavnici slavnog holivudskog zavodnika boravili su u našoj zemlji, u kojoj su gledali moguća mesta za snimanje Pitovog debitanskog ostvarenja.

  • 2

Čuveni američki glumac Bred Pit planira da režira svoj prvi film, a kao moguća lokacija za snimanje spominje se i Srbija. Kako prenosi Mondo, predstavnici slavnog holivudskog zavodnika boravili su našoj zemlji, gde su gledali moguća mesta za snimanje Pitovog debitanskog ostvarenja.

Još nije poznato kakva će radnja filma biti, ali se zna da će glumac krenuti stopama svoje nevenčane supruge Anđeline Džoli, koja je svoj debitantski poduhvat "U zemlji krvi i meda" snimila upravo na Balkanu.

U slučaju da Pit odluči da gostuje u Srbiji, on će se pridružiti zvezdama kao što su Ralf Fajns, Džerard Batler, Džon Kjuzak i ostalim glumcima i rediteljima, koji su snimali u Srbiji, prenosi "Blic".

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mik

    17. oktobar 2012 | 15:16

    Nemoj samo da nas nahvali kao Andja?!?

  • NEKA HVALA

    19. oktobar 2012 | 01:01

    NEKA HVALA , NE TREBA NAM JOS JEDAN NAMONTIRANI FILM O ""SVIREPIM SRBIMA "" PREMA TOMÉ ANDJELIJU POD RUKU I PRAVAC U AFRIKU GDE I PASU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA