POHLEPA RAZBESNELA FANOVE: Karte za koncerte "Stonsa" koštaju od 500 do 16.000 evra!

Najjeftinije ulaznice koje su koštale 130 evra prodate su za nekoliko minuta, a prosečna cena preostalih karata se kreće od 500 do 1.500 evra

  • 0

Obožavaoci koji su sa oduševljenjem dočekali potvrdu da će bend "The Rolling Stones" održati četiri koncerta povodom proslave 50. godišnjice grupe brzo su promenili mišljenje i sasuli drvlje i kamenje na britanske muzičare zbog enormnih cena karata!

Za nastupe u londonskoj "O2 Areni" 25. i 29. novembra i svirke u "Prudenšel centru" u Njuarku 13. i 15. decembra najjeftinije ulaznice su koštale 136 evra, ali njih su se dokopali samo retki srećnici, budući da se najveći broj karata prodaje po "popularnim" cenama od 500 do 1.500 evra, dok najbolja mesta ispred bine koštaju neverovatnih 16.000 evra!

Fanovi nisu skrivali svoje razočaranje i prebogatim članovima "Stonsa" poručili su da je svoje najvernije obožavaoce trebalo da časte za 50 godina vernosti, a ne da im oderu kožu sa leđa. Inače, po proceni magazina "Bilbord", Mik Džeger i ekipa će od četiri slavljenička koncerta zaraditi tričavih dvadeset miliona evra.

(Telegraf.rs/AFP)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA