KARLEUŠA NEKAD I SAD: Pevačica zategla guzu do savršenstva

Pevačica je tokom poslednjih 15 godina napornim i iscrpljućim treninzima oblikovala svoju zadnjicu, na kojoj mogu da joj pozavide mnoge koleginice

  • 6

Jelena Karleuša se dosta promenila u poslednjih 15 godina. Kada se uporede fotografije koje su napravljene krajem devedesetih i one koje su nastale ovog leta u Budvi, može se primetiti da je pevačica baš zategla svoju guzu, na kojoj mogu da joj pozavide mnoge koleginice.

Pop diva je tada, da kažemo, bila prilično skromna u lumbalnom delu leđa. Svoju muzičku karijeru je počela sa 16 godina, i tada je pozirala u kupaćem kostimu za naslovnu stranu "Ilustrovane Politike". Iako se tada moglo žargonski reći da je bila "ravna", Jelena se tokom godina ozbiljno pozabavila svojim izgledom.

Danas izgleda potpuno drugačije, a zahvaljujući napornim i iscrpljujućim treninzima svoju zadnjicu, kao i ostatak tela, dovela je do savršenstva. Da podsetimo, Jelena se nedavno pohvalila na Tviteru i Fejsbuku naslovnom stranicom časopisa "X fitness", koji je fotografisao Predrag Vučković, čovek koji je ispratio i dočekao svemirskog skakača Feliksa Baumgartnera.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    18. oktobar 2012 | 13:11

    Je l' se ti "treninzi" nazivaju plastična hirurgija?

  • zeljko DIF Novi sad

    18. oktobar 2012 | 16:09

    Na zalost ovo se vidi iz aviona da je ugradjen silikon,neko moze da učvrsti zadnjicu ali ovako da je podigne..ma molim vas..sad smo svi ovde budale ..c,c,c,c kakve gluposti

  • Nenad

    18. oktobar 2012 | 13:36

    Jel ovo njen avatar na prvoj slici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA