Nova Krisova devojka ismeva Rijanu (VIDEO)

Mlada manekenka na videu koji je okačila na Jutjub ismeva pevačicu sa Barbadosa zbog naglaska

  • 0

Rijana ima izražen naglasak svojstven mešavini engleskog i bajan jezika, koji se govore na Barbadosu. Izgleda da se ta karakteristika nije dopala novoj devojci nasilnog Rijaninog bivšeg dečka Krisa Brauna. Do sad nepoznati model u usponu Kajuče Trejn snimila je video u kom s prijateljicama ismejava Rijanin naglasak, ali i pesme. Video je zatim stavila na Jutjub.

Osoba bliska pevačici otkrila je američkim medijima da je 23-godišnja Rijana skoro nasrnula na Krisovu novu devojku pre par noći u jednom holivudskom klubu.

- Kris i Kai su bili na jednoj strani kluba, a Rijana na drugoj. U jednom trenutku, pevačica je krenula prema Krisu, a Karjuče joj se isprečila sa prijateljicama. Rijanini  telohranitelji su sklonili Kai i djevojke. Sreća njena, jer Rijana ne bi oklevala da je počupa- otkrio je izvor.

Ambiciozna Kajuče misli da Rijana želi da se pomiri sa Krisom, a ona je dosta truda uložila kako bi ga osvojila i ne namerava da se povuče.

 

 

(Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA