SVE ZA KRUNU: Najveći skandali na izborima za Miss! (FOTO)

Misice su bez titule ostajale zbog seksa sa članovima žirija, objavljivanja golišavih slika, trgovine drogom i oružjem, promene pola ili laganja o udaji i deci

  • 0

Nakon što je Nikolina Bojić, ostala bez titule mis Srbije kada se ispostavilo da je udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića, ponovo je aktuelna priča o skandalima vezanim za izbore za mis, ne samo kod nas, već i u svetu, a tu je zaista bilo svega. Od oduzimanja titule zbog afere sa članom žirija, "neprijavljenog" muža i dece, neprimerenog ponašanja uz drogu i alkohol, trgovine oružjem pa sve do bolne tačke većine misica - objavljivanja obnaženih fotografija.

VANESA VILIJAMS (1983) - Prva crnkinja koja je postala mis Amerike izgubila je titulu nakon što su objavljene njene golišave fotografije iz "Penthausa" koje su snimljenje dve godine pre izbora. Ipak, to Vanesi nije smetalo da postane uspešna glumica.

DANIJELA LOJD (2006) - Ona je ostala bez titule najlepše Britanke kada je otkriveno da slikala gola za "Plejboj" kao i da je tokom izbora bila u vezi sa članom žirija! Na kraju su je organizatori tužili zbog narušavanja ugleda takmičenja i tražili odštetu od 200.000 dolara.

LEONA GEJDŽ (1957) - Dan nakon pobede njoj je oduzeta titula mis Amerike jer je njena svekrva (!) novinarima ispričala da je Leona udata, da ima dvoje dece, i da nema 18 godina kako je napisala kada se prijavljivala, već da je napunila 21 godinu!

MARDŽORI VALAS (1973) - Izgubila je titulu mis Sveta jer je procenjeno da se neprimereno ponašala - a njen najveći greh je što se provodila sa ozloglašenim zavodnicima Tomom Džonsom i Džordžom Bestom.

TARA KRONER (2006) - Iako su je tabloidi uslikali kako na žurkama konzumira kokain i alkohol, Tara se pokajnički izvinila javnosti, a titula najlepše Amerikanke joj ipak nije oduzeta.

LAURA ZUNIGA (2008) - Lepa Meksikanka je izabrana za prvu pratilju na meksičkom izboru, a sledeće godine je sa još sedmoricom "kolega" uhapšena zbog trgovine narkoticima i oružjem, kao i zbog pranja novca.

OKSANA FEDOROVA (2002) - Ruskinja iz Sankt Petersburga je osvojila titulu mis Univerzuma, ubrzo su se pojavile glasine da je trudna, ali ona je to demantovala i navela da se odrekla krune da bi završila pravni fakultet. I nije lagala, doktorirala je prava i dogurala je do čina majora u policiji.

GABRIJELA BRUM (1980) - Nemica je samo 18 sati nakon što je postala mis Sveta dala "ostavku", navodno zato što se njen dečko naljutio zbog pobede (?), a u stvari zato što su se pojavile slike na kojima je, naravno, gola.

HELEN MORGAN (1974) - Velšanka je titulu mis Sveta izgubila nakon četiri dana kada je okriveno da ima jednoipogodišnjeg sina. Iako faktički nije prekršila pravila (nije bila udata), pod pritiskom javnosti je bila prinuđena da "abdicira".

DŽENA TALACKOVA (2012) - Veliki skandal je izbio kada su joj organizatori zabranili da učestvuje na kanadskom izboru jer je rođena kao muškarac, a proces promene pola je počela kada je imala 14 godina! Ipak je na kraju dobila zeleno svetlo, jer, kako je saopšteno, ispunjava sve uslove kao žena.

(A. Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA