VESELO: Aca Lukas promovisao novi album (FOTO)

Najveću pažnju na promociji je privukla Ceca Ražnatović, a među prisutnima bili su i Aco Pejović, Dženan Lončarević, Marina Visković, Raka Marić, Marina Tucaković i drugi

  • 0

Aca Lukas je sinoć u restoranu "Vila Jelena" predstavio novi album "Stil života", koji je objavio početkom avgusta, i istovremeno najavio i rođendanski koncert 3. novembra u "Kombank Areni".

Promocija je privukla i veliki broj estradnih zvezda, a najveću pažnju privukla je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je kao specijalni gost došla da ispoštuje dugogodišnjeg prijatelja. Uz pesme, koje je Lukas izveo sa "Folk haus" bendom, uživali su i Aco Pejović, Dženan Lončarević, Sale Tropiko, Marina Visković, Goga Sekulić, Stefan Cvijović, Zoran Bašanović, Saša Mirković, Raka Marić, Jovana Tipšin, Marina Tucaković...

- Pripreme za koncert lepo su krenule i za sada nam odlično ide. Rešili smo da ipak neće biti gostiju, ali još ćemo videti da li će biti nekih dueta. Prvi put ću imati predgrupu - moja drugarica Marina Visković će pre mog koncerta otpevati nekoliko pesama. Kad se popnem na scenu, ne silazim dok se koncert ne završi - rekao je Aca Lukas.

(Telegraf.rs/izvor i foto: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA