SVADBA U KANU: Oženio se Mića Megatrend!

Vlasnik Univerziteta "Megatrend" oženio se sa svojom izabranicom Milicom Đorđević, s kojom je pre toga bio sedam godina u vezi

  • 6

Mića Jovanović (59), vlasnik Univerziteta "Megatrend", venčao se u Kanu sa 32 godine mlađom Milicom Đorđević, a kumovi su im bili takođe novopečeni mladenci, slikar Miloš Šobajić i operska pevačica Dragana del Monako.

- Mićino imanje u rezidencijalnom delu Kana bilo je pravo mesto za tako lep događaj. On je na prst svoje izabranice stavio prsten koji je ručni rad čuvenih juvelira "Van Cliff and Arples", sa brilijantom od pet karata, vredan 70.000 evra. Mićin kum na venčanju bio je naš proslavljeni slikar Miloš Šobajić koga je vlasnik "Megatrenda" samo nekoliko dana ranije venčao sa operskom primadonom Draganom del Monako. Time je Mićina radost bila još veća - navodi izvor blizak mladencima.

Inače, Mića i Milica koji su sedam godina u vezi, sledeće godine planiraju i crkveno venčanje u Srbiji sledeće godine, nakon čega će napraviti svadbu za porodicu i prijatelje.

(Telegraf.rs/izvor: Alo/Foto: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko drićko

    20. oktobar 2012 | 10:18

    Nema džeparca bez starca!

  • bobolino

    19. oktobar 2012 | 15:43

    Cirkus !!!

  • Manjusa

    20. oktobar 2012 | 08:23

    Verovatno ,s obzirom da je doticnom iz ljubavi u vezi 7 godina,krenuo iz obdanista(njenog) ,a licnu kartu joj je falsifikovao kao i sve ostalo. Sta je papir gore dole ,vise manje....volela bih da sam slepa nekada.I ovo je udarna vest?! Posle se pitamo sta nam se desava i na Boga hulimo. Eto ,sta nam se desava i sta nas kotrlja u provaliju. Manjak ili uopste nepostojanje znanja ,a diploma ko toalet papira-samo jeftinije.Navali narodeeeeeeeeeeee! U sopstvenu propast! Limitirane kolicine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA