MARINA PERAZIĆ: Pojela sve kolačiće pa smršala pomoću zumbe!

Pevačica na slikovit način na svom Fejsbuk nalogu objasnila kako je uspela da smrša za samo tri meseca

  • 1

Marina Perazić je na svom Fejsbuk nalogu objavila urnebesan post u kom slikovito objašnjava kako je uspela da skine višak kilograma i to ni manje ni više nego zahvaljujući zumbi, kombinaciji plesa i aerobika.

- Ja pre i nakon samo tri mesaca zumbe, izbalansirane prehrane i dnevnog unosa od najmanje dva litra tečnosti - napisala je Marina, koja je svoju izjavu potkrepila slikom dame u crvenom donjem vešu - sa viškom kilograma i sa idealnom težinom.

Inače, Marina i Denis Trolja su odlučili da ponovo reaktiviraju bend "Denis i Denis", i veliki povratnički koncert će održati 31. decembra na trgu u Rijeci, a kao zagrevanje će 7. decembra nastupiti u "Tvornici" u Zagrebu.

(Telegraf.rs/Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex022

    19. oktobar 2012 | 20:07

    da samo sto je gospodja isla na 4 treninga dnevno zadnje 2 godine i jela dijetalno, slucajno mi je bila komsinica pa znam kako kuka kad se vraca znojna kako bi ona rekla sa 4 trninga i kako jedva ceka da jede salatice :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA