BUDVA NA PJENU OD MORA: Mima Karadžić i ekipa najavili početak druge sezone! (FOTO)

U velelepnom kafeu "Moda" glumci i ekipa popularne serije upriličili su druženje u prijatnom ambijentu

  • 0

SVE JE SPREMNO ZA NASTAVAK SPEKTAKLA! Povodom početka emitovanja druge sezone popularne serije "Budva na pjenu od mora", glumci i ekipa iz ovog ostavrenja organizovali su druženje u velepenom kafeu "Moda".

U prijatnom i opuštenom ambijentu, ovom događaju prisustvovali su Mima Karadžić, Bojana Maljević, Nina Janković, Danina Jevtić,  Saša Joksimović, Nikola Šoć, reditelj Milan Karadžić, Raka Marić scenarista Stevan Koprivica i ostali članovi ekipe.

Da podsetimo, "Budva na pjenu od mora" prikazuje sukob sistema vrednosti i različitih mentalnih sklopova dve crnogorske porodice, jedne starogradske budvanske i druge tranzicione nikšićke.

Mima Karadžić tumači lik Sava Bačića, kontroverznog biznismena, koji po Budvi kupuje sve što mu se svidi i gradi gde god poželi. Mladen Nelević igra glavu druge familije Jova Radmilovića, Budvanina i bivšeg policajca koji ne želi da proda svoje parče zemlje. Zaplet nastaje onda kada se rodi ljubav između Savove kćerke Bojane (Sanja Jovićević) i Jovovog sina Luke (Momčilo Otašević).

Druga sezona sezona "Budva na pjenu od mora" startuje u utorak 23. oktobra na TV Prva, sa početkom u 21.15 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA