Dejvid Bekam: Jedino sam hteo da igram fudbal

  • 0

Već duže vreme Dejvid Bekam ne predstavlja samo običnog fudbalera, već i brend. Uprkos mnogim reklamama koje je snimio, Bekam insistira na tome da je uvek želeo da bude fudbaler, a ne mega zvezda.

Otac četvoro dece izjavio je da mu nije bila namera da se proslavi u šoubiznisu, ali se to spontano dogodilo, pošto je započeo vezu sa poznatom "Spajsicom". Posle toga njih dvoje su postali najpoznatiji par na svetu.

Fudbaler je pozirao za naslovnicu britanskog izdanja magazina "The Men's Health" i u intervjuu je potvrdio razloge zbog kojih je odlučio da ostane u američkom klubu "LA Galaxy".

- Nikada nisam želeo da budem poznat. Nikad me nije zanimalo ništa više od fudbala - izjavio je Bekam.

Iako mu nije ostalo mnogo od fudbalske karijere, Bekam planira još značajnih stvari do penzije.

- Jasno je da moram da se prilagodim svojim godinama, poziciji koju igram i drugačijoj situaciji. Svestan sam svojih granica. I dalje volim da igram, i dalje volim da pripadam timu. Zato još ne razmišljam o napuštanju fudbala - rekao je poznati fudbaler i naglasio da se nada mestu kapitena u reprezentaciji Ujedinjenog Kraljevstva na predstojećoj Olimpijadi.

- Nadam se da ću biti u formi da sve to izdržim - istakao je Dejvid.

 

(A.V./Telegraf.rs/ Foto: The Men's Health)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA