PO PREPORUCI LEKARA: Bata Živojinović na kućnom lečenju

Legendarni srpski glumac provešće mesec, mesec i po dana u kućnoj atmosferi, a nakon toga će lečenje nastaviti u banji Selters u Mladenovcu.

  • 1

Glumac Velimir Bata Živojinović otpušten je danas iz Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu i upućen je na kućno lečenje.

Živojinovićeva supruga Lula kazala je agenciji Beta da je glumac iz bolnice izašao po preporuci lekara i da će narednih mesec, mesec i po dana provesti u kućnoj atmosferi, nakon čega će lečenje nastaviti u banji Selters u Mladenovcu.

Zdravstveno stanje legendarnog glumca je stabilno i oporavak teče dobro, kazala je njegova supruga. Velimir Bata Živojinović prebačen je 21. avgusta na VMA, na odeljenje neurologije, po preporuci lekara bolnice Sveti Sava, u kojoj je zbog težeg moždanog udara lečen prvih 49 dana.

Živojinović je oktobra 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izlečena na Kubi pre tri godine.

(Telegraf.rs/Beta/foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA