CICA DANA: Kaća Živković u donjem vešu pozirala za "Maksim" (FOTO)

Atraktivna "Zvezda Granda" i pobednica rijalitija "Farma" nova "Maksim" devojka za novembar mesec

  • 0

Zanosna Katarina Živković krasi naslovnu stranicu popularnog muškog magazina "Maksim" za mesec novembar. Nekadašnja "Zvezda Granda" i pobednica rijaliti šoua "Farma" pozirala je u provokativnom izdanju, i to u seksi donjem vešu, a njenoj zanosnoj figuri verovatno neće odoleti mnogi pripadnici muškog roda.

- Ni­ka­da se ni­sam sli­ka­la u do­njem ve­šu ni­ti pa­ra­di­ra­la u ku­pa­ćem ko­sti­mu. Šta­vi­še, ret­ko ko­ji pa­pa­ra­co je us­peo da me upe­ca na pla­ži jer sam uvek bi­ra­la one in­tim­ne i za­vu­če­ne, gde ne­ma jav­nih lič­no­sti i no­vi­na­ra - rekla je Kaća Živković u intervjuu za "Maksim".

Takođe, ona se pohvalila da je izbacila svoj novi hit pod nazivom "Da mi je".

- Iz­ba­ci­la sam no­vu nu­me­ru "Da mi je", ko­ja će se na­ći na mom al­bu­mu pr­ven­cu na ko­m str­plji­vo i vred­no ra­dim. Pe­sma je pre­le­pa i za­i­sta je za­ži­ve­la vr­lo br­zo. Ta­ko­đe, iza­šao je i moj du­go ­na­ja­vlji­va­ni spot za pe­smu "9 me­se­ci" ko­ji je po­di­gao ogrom­nu pra­ši­nu. - istakla je, između ostalog, Katarina.

Da podsetimo, "Maksim" devojka za mesec oktobar bila je Nikolina Pišek.

(Telegraf.rs/foto: Edvard Nalbantjan/Maksim)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA