Nina Badrić se rasplakala u "Areni"! (FOTO) (VIDEO)

Popularna hrvatska pevačica je oduševila oko 10.000 ljudi u "Kombank areni", a tokom odličnog koncerta koji je trajao skoro tri sata publika je horski pevala sa Badrićevom. Velike ovacije su dobili i Toni Cetinski, Željko Joksimović, Sergej Ćetković i Hari Mata Hari koji su bili specijalni gosti

  • 1

Hrvatska pevačica Nina Badrić održala je sinoć sjajan koncert u "Kombank areni" pred oko 10.000 ljudi, napravila odličnu atmosferu, naterala čak i retke muškarce u publici da pevaju sa njom, i prava je šteta što ozvučenje nije bilo bolje, jer bi onda uživanje u Nininom fantastičnom bilo potpuno.

- Hvala vam što ste ovde, što ste ispunili moj san. Ovo je koncert za vas - poručila je Badrićeva publici, a za zagrevanje je otpevala numere "Daće nam bog" i "Moje oči pune ljubavi".

Publika koja je bila malo stegnuta na početku, polako se opuštala, a već veliki hit "Ti si mene" peva cela "Arena", i nakon balade "Dodiri od stakla" koju je Nina otpevala sa Tonijem Cetinskim, atmosfera je bila blizu ključanja. Dobrom raspoloženju su doprineli i Sergej Ćetković i Hari Mata Hari.

Jedan od najdirljivijih momenata koncerta je bio trenutak kada je Badrićeva ispričala kako je slučajno na Jutjubu pronašla petnaestogodišnju Dijanu, a zatim je pustila snimak u kojem plavokosa devojka izvodi njenu pesmu "Sanjam da smo skupa mi".

Pogledajte snimak Dijanine verzije, posle koje je "Arena" eksplodirala od ovacija:

A u "Areni" je bilo najviše devojaka, koje nisu štedele svoje glasove, kao i poneki zalutali muškarac... Kako je koncert odmicao Nina je sve teže sakrivala emocije, a posebno je bilo upečatljivo izvođenje predivne numere "Ima nešto u tom što me nećeš", koju je Željko Joksimović fenomenalno otpevao sa Ninom.

Dok su ovacije tresle "Arenu", na binu je doleteo grudnjak (beli, ako nekog baš zanima), a Badrićeva je kroz smeh uzviknula:

- Ovo je moj prvi grudnjak u karijeri!

Nakon dva sata i četrdeset minuta, Nina je nastup završila pesmama "Poljubi me" i "Čarobno jutro".

- Volim vas! Ovo nikada neću zaboraviti. Hvala što ste napunili moje srce za ceo život - rekla je Nina Badrić dok su se palila svetla u "Areni".

(A. Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA