SUPRUGA RASELA KROUA: Dok sam bila trudna, on me je varao sa striptizetama!

- Rasel je Danijelu Spenser varao s kim je stigao, a od porodice mu je mnogo važnija njegova karijera - tvrdi prijatelj australijskog glumca

  • 0

Nakon što je potvrđeno da se Rasel Krou posle devet godina braka razvodi od Danijele Spenser, počeo je na videlo da izlazi prljav veš iz njihovog braka, a jedan prijatelj australijskog glumca otkriva da je Krou suprugu varao sa kim je stigao, kao i da mu je od porodice mnogo važnija njegova karijera.

- Rasel nikada nije bio uz suprugu, nije mu stalo do braka i samo mu je karijera važna. Dok je on snimao filmove u Americi, Danijela se brinula o njihovim sinovima Čarlsu (8) i Tenisonu (5) u Australiji. Ona više nije mogla da trpi usamljenost i ostavila ga je zbog 11 godina mlađeg plesača Demijena Vajtvuda. Rasel joj nije bio veran. Fotografisali su ga kako se provodi u striptiz klubu dok je Danijela bila trudna sa Čarlsom. Međutim, Rasela nije mnogo pogodio raskid, jer je davno prestao da voli Danijelu - tvrdi prijatelj Rasela Kroua.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA