ZVEZDE GRANDA: Eliminisane Marica Đukić i Mirjana Šišić (VIDEO)

Mlade Beograđanke, kao poslednjeplasirane u svojoj grupi, završile su takmičenje u najvećem regionalnom muzičkom takmičenju

  • 0

Sinoć je nastavljeno takmičenje "Zvezde Granda" za sezonu 2012/2013, kada je opet pevala ženska grupa. Za razliku od prethodnih emisija, gde je ispadao po jedan takmičar, ovog puta ispale su dve učesnice, i to Marica Đukić i Mirjana Šišić, koje su imale najmanje glasova žirija i publike.

Đukićeva je pevala pesme Ane Nikolić "Baksuze" i "Alegro benda" "Samo jedna", međutim kao poslednjeplasirana u svojoj grupi završila je takmičenje. Kada je reč o Mirjani Šišić, mlada Beograđanka takođe nije imala sreće da prođe u narednu rundu, a auditorijumu i žiriju predstavila se hitovima Zorice Brunclik "A tebe nema" i Cece Ražnatović "Zaboravi".

U dalji krug "Zvezda Granda" plasirale su se Jovana Milić, Ivana Milojević, Katarina Spasojević, Rada Sarić, Marina Stankić i Aleksandra Mladenović.

Pogledajte kako su izgledali nastupi Marice Đukić i Mirjane Šišić

(Telegraf.rs / Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA