POVRATAK: Biljana Ristić nova voditeljka televizije Pink

Popularna komičarka vodiće emisiju "Modna policija", a "pomagaće" joj modni kritičari Neven Ciganović i Natalija Obrenić

  • 2

Biljana Ristić vraća se male ekrane posle velike pauze u novoj emisiji TV "Pink" "Modna policija". Ona će biti voditelj ove modne, ali i komične emisije koju će čuvena komičarka začiniti svojim višestrukim talentom.

U studiju će se naći i modni kritičari Neven Ciganović i Natalija Obrenić, kao i manekenka Bojana Stojković, koji će oštro, ali i objektivno komentarisati stajlinge VIP ličnosti na crvenim tepisima beogradskih događanja.

Neven je domaćoj publici poznat kao učesnik rijalitija "Survajver", ali je u Hrvatskoj njegov britak jezik mnogim poznatim ličnostima zagorčao život. Natalija je završila Fakultet primenjenih umetnosti i po profesiji je modni dizajner i stilista. Javnosti je poznata kao naš prvi modni kritičar koji se bavio VIP-ovcima u prvom "modnom žiriju" u nedeljniku "Svet".

Ona je ostala upamćena kao neko ko je bez dlake na jeziku davao sud o krpicama koje su ponele javne ličnosti, sa svim argumentima. Bojana Stojković se manekenskim poslom bavi skoro deceniju. Odskora se bavi i stilizovanjem poznatih ličnosti. Ni njoj ne manjka duhovitosti i opaski koje mogu mnogima da zasmetaju.

Na projektu će raditi veliki broj scenarista, kao i dva reditelja. Emisiju proizvodi privatna produkcija "Top manifest", a prvu epizodu moći ćemo da pogledamo u nedelju 11. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фрфљави

    2. novembar 2012 | 12:29

    Маторке... Ц ц ц дрма их жешће климакс и незадовољство у својим животима па самим тим покушавају са своју сетисфакцију пренесу путем личног публицитета. То је као када би се рецино, Карлос вратио у неки клуб!!! Ц ц ц страшно! Дајте младим људима шансу, не заузимајте им празно место где би мчади људи могли свој таленат да покажу, уместо приватних, неумесних и заиста простих филмова где управо исказују своје незадовољство и знак добијања премало пажње.

  • Sssssssssss

    4. novembar 2012 | 20:48

    boze,ova baba je dosadna.Sto je ne pitaju zasto je pobegla u madjarsku,sa matorim muzem i lovom,kad je njihov Sloba izgubio izbore?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA