MUZIČKI SPEKTAKLI: "Bon Džovi", "Aerosmit" i "Ramštajn" nastupaju u Beogradu? (VIDEO)

Posle Dženifer Lopez, Bijonse, "Linkin Parka" i sastava "Depeche mode", naredne godine bi u Srbiji mogli da gostuju i "Grin dej", Leonard Koen i "Iron Maiden"

  • 4

Novembar je mesec u kojem se punom parom ugovaraju koncerti za narednu godinu, a ako se ispuni samo deo nezvaničnih najava, očekuje nas bogata 2013. godina.

Popularni američki rok sastav "Bon Džovi" mogao bi konačno da nastupi sledeće godine u Beogradu, najverovatnije na Ušću, u junu 2013. Inače, Džon Bon Džovi i ekipa su najavili turneju "Because We Can", a od evropski deo turneje počinje 14. maja nastupom u Sofiji. Pregovori sa domaćim promoterima su u toku, a organizator njihovog eventualnog koncerta u Srbiji moraće dobro da odreši kesu, jer "Bon Džovi", kako nezvanično saznajemo, koštaju od 1,3 do 1,5 miliona dolara!

Pogledajte kako je čuveni bend iz Nju Džerzija svirao u Zagrebu:

Druga velika zverka je sjajni američki bend "Aerosmit", koji bi takođe na leto mogao da svira u Beogradu. Stiven Tajler i drugovi 6. novembra objavljuju novi album, a za sledeću godinu su najavili mega turneju, možda i poslednju u karijeri. Njihova cena je veoma slična onoj koju imaju "Bon Džovi", a da li će to biti kamen spoticanja, videćemo uskoro.

U igri je i popularni američki sastav "Grin dej", bez obzira što je pevač Bili Džo Armstrong nedavno otišao na lečenje zavisnosti.

Takođe, u Beogradu bi ponovo trebalo da nastupi i fenomenalni nemački bend "Ramštajn". Podsećanja radi Til Lindeman i ekipa su u martu 2010. održali neverovatan koncert u krcatoj "Areni".

Kao podsećanje, "Du Hast" uživo u Beogradu:

Velike su šanse da u Beogradu ponovo nastupi legendarni Leonard Koen. Iako je prošlog meseca završio prvi deo evropske turneje, postoji verovatnoća da će čuveni muzičar održati koncert idućeg proleća.

Pogledajte video-snimak sa nastupa Leonarda Koena u Beogradu 2009. godine:

Na kraju, naredne godine bi u Beogradu mogli ponovo da čujemo i legendarnu britansku grupu "Iron Maiden". Sjajni Englezi su do sada pet puta gostovali u Srbiji, i svaka od tih svirki je bila za pamćenje...

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA