IVANA SELAKOV: Podržavam Cecu, ne Karleušu

- U sukobu između Cece i Karleuše, ipak sam na strani Ražnatovićeve, jer joj je Jelena pominjala i decu i porodicu, a to se ne radi... - rekla je popularna pevačica u emisiji "Skandalozno"

  • 2

Ivana Selakov gostovala je u emisiji "Skandalozno" televizije "Hepi", a voditeljima Olji Crnogorac i Marjanu Kamenoviću otkrila je kako uporno pokušava da zatrudni i da bi bila najsrećnija da dobije trojke!

Potvrdila je da je veza znatno bolja posle raskida, verovatno iz toga razloga što se slegnu strasti i oboje shvate da je ljubav najvažnija.

Sve je zasmejavala imitirajući Cecu Ražnatović, sa svim njenim tikovima dok je pevala, ali je, ipak, pred kamerama "Hepi" televizije rekla:

- U sukobu između Cece i Karleuše, ipak sam na strani Ražnatovićeve, jer joj je Jelena pominjala i decu i porodicu, a to se ne radi... - rekla je Ivana Selakov, koja je još istakla da bi bez stida pevala prateće vokale i da je to činila zbog novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    3. novembar 2012 | 02:23

    Selakov,ne znam sta bih ti drugo rekla,osim-hello,nebitna si! ;)

  • Sssssssssss

    4. novembar 2012 | 20:42

    bas nekog briga za tvoje misljenje!Ko si ti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA