SORAJA: Ja sam se prva skinula na Fejsbuku, Nives Celzijus me samo kopira! (FOTO)

- Na mnogim slikama drugih devojaka vidim moje poze, moj fazon, ali drago mi je što me kopiraju - ispričala je Soraja

  • 4

RAT STARLETA! Nakon što je Nives Celzijus izjavila da je prva na Balkanu počela da na Fejsbuku pokazuje grudi i zadnjicu, odmah se uvređena javila Soraja Vučelić, koja tvrdi da je ona pionirka internet skidanja i da je Nives samo kopira!

- Snimala sam se mobilnim četiri godine, a sada manje-više svi to rade. Na mnogim fotkama drugih devojaka vidim moje poze, moj fazon, ali mi to ne smeta. Baš naprotiv, imponuje mi to što me kopiraju - rekla je Soraja.

Obe starlete su se fotografisale u teretani, u zavodljivim pozama na krevetu, u intimnom vešu, u pripijenim, prozirnim majicama dubokog dekoltea, sa napućenim usnama, naravno, uz neizostavno poziranje sa raznim modelima mobilnih telefona. 

S druge strane, Nives je ubeđena u to da njoj pripada slava prve balkanske starlete koja je preko interneta podelila svoje draži sa obožavaocima.

- Imam privilegiju da u svom izgledu mogu da uživam svaki dan, a ovo radim kako moji obožavaoci ne bi ostali uskraćeni - kaže Nives, i dodaje da, iako joj majka često prigovara zbog objavljivanja seksi fotografija, ona ne namerava da odustane od svog imidža.

- Ona voli kada sam zakopčana do grla, ali zašto sakrivati svoje glavne adute - zaključila je Nives Celzijus.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LiLIć

    3. novembar 2012 | 15:14

    Hhahhahahahhaha obadvije su jednostavno gadne,da povratis.Daleko su one od ikakvog seksepila a jos dalje od bilo kakvog oblika ljepote! Lijepota je svakom bicu potrebna zbog njega samoga,a muskarci trce i za raznim gadljivicama pa zasto ne bih i za njima,i one su takve!

  • Neca

    8. novembar 2012 | 16:56

    Obe ste fukse i ne znam zbog cega se prica o vama a ne o nekim knjizevnicima i pametnim skolovanim ljudima...nemate ni osnovnu skolu...

  • Tom Kukuruz

    4. novembar 2012 | 19:31

    Ovu soraju treba proterati na goli otok!!!! Zar gabor koji pokazuje "sise" treba da bude uzor deci?!?!?! Zao mi je takvih zena,devojaka,kako god! Dzabe pokazuje sise kad ne moze da pokaze koliko je pametna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA