Telegraf vas vodi na koncert "Irish Stew"-a (VIDEO)

U četvrtak i petak delimo dva puta po dve karte za koncert "beogradskih Iraca", koji će ovog petka nastupiti u koncertnoj sali "Božidarca"

  • 0

Popularni beogradski bend "Irish Stew" nastupiće ovog petka uz grupe "Sinestezija" i "White City Massive" na festivalu "Vračar Rocks", koji će se održati u koncertnoj sali "Božidarca" u Ulici Radoslava Grujića 3, sa početkom u 20 časova.

Bend "Irish Stew of Sindidun" nedavno je promovisao novi spot za pesmu "One Way Ticket" sa aktuelnog albuma "New Tomorrow". Beogradski "Irci" koncertom u "Božidarcu" hvataju zalet za jesenju koncertnu sezonu koja će obuhvatiti nekoliko gradova u Srbiji i regionu.

Povodom njihovog novog nastupa, Telegraf.rs vas vodi na koncert grupe "Irish Stew", a u četvrtak i petak podelićemo dva puta po dve karte za ovaj događaj.

Potrebno je samo da pošaljete mejl na karte@telegraf.rs, sa naznakom "Karte za Irish Stew". U sadržini mejla neophodno je da napišete svoje ime i prezime, kao i broj telefona.

Listi ostalih koncerata može pogledati na oficijalnom sajtu "Irish Stew"-a.

Pogledajte spot za pesmu "One Way Ticket":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA