NEDELJA PONOSA: Promovisan spot Beograd prajda "Idemo u grad"! (VIDEO)

Poruka pesme "Idemo u grad" Alekse Jelića je univerzalna priča o slobodi, ljubavi, izlasku sa prijateljima, osvajanju grada dobrim raspoloženjem

  • 6

Promocija spota "Idemo u grad", koji je Aleksa Jelić snimio kao zvaničnu pesmu Beograd prajda održana je u beogradskom kafeu "Anđelija".

Pored članova porodice Jelić koji su došli da podrže Aleksu, našle su se i druge poznate ličnosti: glumica Lena Bogdanović, voditeljka Tamara Grujić, balerina i koreograf Sonja Lapatanov, baletan Milan Rus i drugi.

- Poruka pesme "Idemo u grad" je univerzalna: priča o slobodi,  ljubavi, izlasku sa prijateljima, osvajanju ulica grada dobrim raspoloženjem. Kao takva ona je bila je zanimljiva organizatorima i organizatorkama Beograd prajda, ali i svima koji su je čuli. To je pesma čije se reči lako pamte, muzika podiže i donosi dobro raspoloženje, ritam oslobađa, jednostavno, sve priziva slobodu i ljubav – dve lepe stvari koje niko nikome ne može da oduzme! – naglasio je Aleksa Jelić.

Boban Stojanović je ispred Beograd prajda saopštio da je "Nedelja ponosa" prvi put protekla bez ijednog incidenta i  dodado da je tokom nje realizovano preko 30 različitih događaja: konferencija za medije, tribina, debata, sesija, izložbi, koncerata, projekcija filmova, modnih revija i žurki. U kulturnom programu "Nedelje ponosa" predstavilo se preko 30 umetnika iz Srbije i sveta.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    10. novembar 2012 | 02:33

    Parada srama.

  • Bu

    10. novembar 2012 | 01:08

    Parada srama.

  • pih

    11. novembar 2012 | 01:22

    Kakav ponos? Neka se ponose kod kuce,a ne javno. Njih niko ne dira dok ne pocnu da se pojavljuju u javnosti i pricaju da kako je to sto oni rade normalno.... Sedite kod kuce i uzivajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA