SVE ZA UMETNOST: Mićanović pokazao zadnjicu Gagiju Jovanoviću!

Tokom izvođenja predstave "Ribarske svađe" u Užicu, Dragan Mićanović iznenadio je publiku kada je svom partneru Draganu Jovanoviću pokazao svoju golu pozadinu

  • 0

Osim što je glumačkim talentom oduševio gledace u četvrtak uveče u Užicu igrajući u predstavi "Ribarske svađe", Dragan Mićanović je gromoglasne ovacije dobio i zbog pokazivanja svoje zadnjice!

Da li zato što je zgodan ili od šoka što su neočekivano videle njegovu pozadinu, ne znamo, ali sigurno je da je popularni glumac oduševio većinu prisutnih dama.

Ipak, najbolji uvid imao je Mićanovićev kolega Dragan Jovanović, koji je u tom trenutku stajao pored njega na pozornici. Za njega to sigurno nije bilo iznenađenje, jer su dvojica Dragana već uigran tandem, no verujemo da je i njemu, kao i svakom "izvođaču glumačkih radova", prijala reakcija gledališta.

Inače, predstava "Ribarske svađe" izvedena je u okviru 17. jugoslovenskog pozorišnog festivala u Užicu, a na repertoaru je Crnogorskog narodnog pozorišta.

(Telegraf.rs / Izvor i foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA