Rambo peva na engleskom

Crnogorski predstavnik na Evroviziji Rambo Amadeus svoju pesmu "Euro neuro" izvešće na engleskom jeziku, kao i Hrvatica Nina Badrić

  • 0

Crnogorski predstavnik na Evroviziji Rambo Amadeus će svoju kompoziciju na ovom takmičenju "Euro neuro" izvesti na engleskom jeziku.

Rade Vojvodić, direktor Javnog servisa Crne Gore, kaže da su struktura i tekst pesme postavljeni, a da je ostalo da se urade remiks i master, što će biti završeno u narednih deset dana. Prema njegovim rečima, u tekstu ima i opštepoznatih izraza, ali i termina vezanih za ekologiju i Crnu Goru kao ekološku državu.

Direktor RTCG je jedina osoba koja je, osim Ramba, do sada čula evrovizijsku kompoziciju. Pesma će biti predstavljena 22. maja zajedno sa spotom, koji će biti realizovan u Crnoj Gori. Participacija za učešće na Evroviziji iznosi 23.038 evra, a rok za plaćanje ističe u maju. RTCG će je platiti iz svojih marketinških izvora, objašnjava Vojvodić.

I hrvatska predstavnica na ovom takmičenju Nina Badrić odlučila se za kompoziciju na engleskom jeziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA