ZBOG ORUŽJA: Verenik Nikoline Pišek ide u zatvor!

Verenik atraktivne voditeljke osuđen na 10 meseci kućnog pritvora zbog nelegalnog nošenja oružja

  • 2

Vidoje Ristović, verenik atraktivne voditeljke Nikoline Pišek, osuđen je u Višem sudu u Beogradu na 10 meseci kućnog pritvora zbog nezakonitog nošenja oružja. Kako piše dnevni list "Press", srpski istoričar umetnosti je po preporuci njegovog advokata priznao krivicu, pa će kaznu služiti u njegovom domu, bez mogućnosti izlaženja.

Naime, Ristoviću je pre godinu dana prilikom rutinske kontrole pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu, a protiv njega je podneta krivična prijava za nelegalno nošenje oružja. U postupku koji je vođen od aprila ove godine, odlučeno je da je prekršio zakon.

Nikolina Pišek, verenica Vidoja Ristovića, je očajna zbog ovakvog spleta događaja.

- Nikolina se samo molila da njenom dragom bude odobren zahtev za kućni zatvor kako bi tako mogla da bude s njim sve vreme. Ona je znala za postupak koji se vodi protiv njega, ali nije očekivala da će biti osuđen, pa je u početku bila šokirana i plakala, ali joj je sada jedina preokupacija da se cela agonija završi na najpozitivniji mogući način - kaže naš izvor blizak voditeljki.

Kao što je poznato, Vidoje Ristović je zaprosio Nikolinu Pišek pre desetak dana, ali će očigledno planovi za svadbu morati da sačekaju, pošto će verenik voditeljke uskoro dobiti elektronsku narukvicu i početi izdržavanje kazne.

(Telegraf.rs/Press/foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    15. novembar 2012 | 13:31

    znaci j....o hrvate na svaki nacin

  • ALEXA

    15. novembar 2012 | 20:12

    Eeerrr super,sada ce ga sigurno ostaviti i udati se za mene ((PROSVETNI JADNIK))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA