VENDI ODGOVORILA IVANU IVANOVIĆU: Mali patuljak je je*o ježa u leđa!

Kako samo tako malo telo izdrži teret tako velike dandare!? U toj nabubreloj glavi, kao da ga je izujedao ceo roj pčela, se krije sitni mozak, toliko da i vrapcu može da pozavidi na veličini mozga! - stoji između ostalog u statusu popularne pevačice

  • 4

OBRAČUN! Vesna Vukelić Vendi oštro je odgovorila Ivanu Ivanoviću na grubu šalu koji je voditelj uputio pevačici u njegovoj emisiji.

-  Vendi je trudna. Izgleda da Ekrem Jevrić nije išao pravo kući s posla - našalio se Ivanović u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", emitovanoj u petak.

Ovo je očigledno pogodilo Vučelićevu, koja se oglasila na njenoj Fejsbuk stranici.

- Onaj mali patuljak koji proziva mene koristeći moju trudnoću i šali se na račun mog nerođenog deteta je je*o ježa u leđa! Kako samo tako malo telo izdrži teret tako velike dandare!? U toj nabubreloj glavi, kao da ga je izujedao ceo roj pčela, se krije sitni mozak, toliko da i vrapcu može da pozavidi na veličini mozga! Sećam se da je Jelena Karleuša imala istu takvu malu, ali debelu svinju i nazvala je Rihanna! Samo, ja bih ovu nazvala, Dangi Adele! On mi zapravo najviše liči na krofnu položenu horizontalno. U visinu je mala, ali široka! Lakše preskočiti nego zaobići! - napisala je Vendi na svom Fejsbuk nalogu.

Da podsetimo, Ivanović je u istoj emisiji opleo i po Nataši Bekvalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    18. novembar 2012 | 11:43

    vesnu ne gotivim nista posebno,niti pratim desavanja i sve to oko nje..Drago mi je sto je trudna! A Ivan kepec mali me toliko nervira da se prokurcio od kako je skocioo malo u visine..mada koliko on moze da poskoci?:)))sala..mislim na to iz taksija u ovakvoj emisiji..koja mi se ne dopada.ok je dolaze poznati,cujemo po nesto,a od doticnog voditelja samo gluposti,stare fore,,glupe viceve i vulgarnosti...a to gleda i njegovo dete. sramota! i cela emisija je na bazi prozivanja drugih!pogledaj bre malo sebe svinjo debela!ko si ti uopste da prozivas ostale ljude vrednije i pamtnije od tebe!!!!slavicu kad se ukine njegova emisija ili promeni voditelj.svi ste pozvani!!!!

  • najprovokator

    15. novembar 2012 | 13:44

    smešni su u paketu...

  • MIMI JALE

    6. mart 2013 | 20:18

    A boze spasi nas takvih kao Vendi i IVANOVIC.Kako neko kao Vendi ima morala za javno pokazivanje, e kada susa umisli da je neko slusa.Kada se neko javno deklarise kao Vendi sta onda ona ocekuje da je neko postuje a ona bre nepostuje sopstvenu licnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA