ČUDAN ZAHTEV: Rodžer Voters želi da upozna srpske političare!

Jedan od osnivača grupe "Pink Flojd" koji će 1. septembra 2013. nastupiti na Ušću, pesmu "Another Brick In The Wall" će izvesti sa nekim od beogradskih dečjih horova

  • 0

Rodžer Voters, jedan od osnivača legendarnog benda "Pink Flojd", koji će 1. septembra naredne godine nastupiti na Ušću, juče je u Londonu i zvanično najavio turneju na kojoj u celosti izvodi čuveni album "The Wall", i tom prilikom izjavio je da u svakoj zemlji koju poseti želi da upozna najvažnije političare i razgovara sa njima.

Biće zanimljivo videti ko će od naših političara imati čast da razgovara sa Votersom. Ko zna, možda među njima otkrijemo i velike fanove "Pink Flojda".

Takođe, Voters će, već po tradiciji, i u Beogradu na binu izvesti lokalni dečji hor prilikom izvođenja pesme "Another Brick In The Wall", a britanski muzičar bi voleo i da mu domaćini ukažu koja bi mesta trebalo da obiđe.

Za turneju će biti sagrađena najviša bina u istoriji, koristiće se i video-zid i hologramski zidovi, uz upotrebu pirotehnike koja "do sada nije korišćena".

Ulaznice po ceni od 4.500 (parter), 5.500 (fan pit) i 7.500 dinara (tribine) mogu se kupiti u "Eventimu", "Bilet servisu", Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Kombank arene".

(Telegraf.rs / izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA