ADRIJANA LIMA: Obožavam Srbiju!

- Volim, volim, volim Srbiju! Tamo je zaista fenomenalno. Obožavam je! Uvek se osećam prijatno i prihvaćeno - rekla je Adrijana Lima za magazin "Story"

  • 3

Brazilski supermodel Adrijana Lima bila je nedavno jedna od zvezda revije čuvenog modnog brenda "Viktorija Sikret" na kojoj je nosila grudnjak po nazivom "Cvetna fantazija" u vrednosti od 2,5 miliona američkih dolara.

U razgovoru za časopis "Story", supruga poznatog košarkaša Marka Jarića istakla je da obožava Srbiju.

- Volim, volim, volim Srbiju! Tamo je zaista fenomenalno. Obožavam je! Uvek se osećam prijatno i prihvaćeno. Priznajem da me mnogo podseća na Brazil. Ljudi su slični, imamo isti mentalitet, energiju, dopada mi se što su svi društveni i osećajni. A da, obožavam i vašu hranu - rekla je Lima za "Story".

Prelepa manekenka je navela da će uskoro posetiti našu zemlju.

- S obzirom na to da sam se nedavno porodila, a i moja ćerka je još mala, put će malo sačekati. Čim ona malo ojača, eto nas u Srbiji! Baš bih to volela. Vidimo se uskoro tamo - zaključila je Adrijana.

(Telegraf.rs / izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DINo

    17. novembar 2012 | 10:12

    Sto se tice hrane imala je nesrecu prvo da proba hranu iz Srbije a ne onu izvornu Tursku na kojoj cijela balkanska kuhinja postoji.

  • POSLEDNJA IGRA LEPTIRA

    16. novembar 2012 | 13:54

    SREĆI MOJOJ NIGDE KRAJA!

  • Vase Ime

    16. novembar 2012 | 23:07

    Super<3.(naravno ako stvarno,iskreno zeli i voli Srbiju o.O)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA