PREDOMISLIO SE: Džastin Biber želi da se pomiri sa Selenom Gomez!

Popularni pevač je nedavno sa Selenom proveo noć u Los Anđelesu i stalno joj šalje ljubavne poruke, u kojima je moli da mu oprosti

  • 0

Taman što se malo stišalo oduševljenje tinejdžerki nakon što je objavljeno da su raskinuli Džastin Biber i Selena Gomez, sledi hladan tuš za njih budući da kanadski pevač po svaku cenu želi da se pomiri sa mladom glumicom, a njih dvoje su nedavno zajedno proveli noć u Los Anđelesu.

Glasine o navodnom pomirenju počele su da kruže kada su u četvrtak u Los Anđelesu njih dvoje uslikani zajedno u hotelu "Four Seasons", gde su došli nakon što su proveli noć zajedno u njenom stanu. Takođe, priča se da je Biber shvatio da je pogrešio kada je raskinuo sa Gomezovom i stalno joj šalje ljubavne poruke i moli je da mu se vrati.

S druge strane, Selenini prijatelji tvrde da je njoj dosta Džastinovih ljubomornih ispada, kao i da je ona definitivno odlučila da mu se ne vrati.

(Telegraf.rs / TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA