PRINCEZA OHLADILA STARLETU: Kejt Midlton vratila odeću koju joj je poslala Kim Kardašijan!

- Kada je videla modele koje joj je poslala Kardašijanova, Kejt se zagrcnula od smeha i rekla: "Zamislite mene u leopardovoj mini-suknji i jeftinoj jakni" - otkriva izvor blizak britanskoj princezi

  • 1

Poznato je da je Kim Kardašijan opsednuta britanskom kraljevskom porodicom, naročito sa Kejt Midlton, suprugom princa Vilijama. Međutim, moraće da se načeka da bi je upoznala, a starleta je dodatno spuštena na zemlju onda kada joj je Kejt vratila odeću koju je Kim kreirala.

- Princeza svakog dana dobija besplatnu odeću, međutim ona se uvek vraća pošiljaocima, jer kraljevska porodica vodi računa o tome da ne reklamira nijednog proizvođača. A čak i da to nije praksa, Kejt bi odbila modele koje joj je poslala Kardašijanova. Kada je videla odeću, Midltonova se zagrcnula od smeha i rekla: "Zamislite mene u leopardovoj mini-suknji i jeftinoj jakni" - ispričao je izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici.

Inače, Kim Kardašijan je već nekoliko puta zvala Kejt na ručak ili čaj, ali kako stvari trenutno stoje, njih dve neće uskoro postati prijateljice.

(Telegraf.rs / Examiner.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana

    17. novembar 2012 | 23:36

    Da je Kim slala Kejt garderobu iz svoje kolekcije?Jos ludja je ideja da je princeza prostacki odgovorila!!!Boze,kakve gluposti pisu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA