SAŠA POPOVIĆ: "Prvi glas Srbije" ne pravi zvezde od pevača!

- Kandidati koji su se prijavili za "Prvi glas Srbije" bili su pre toga na audicijama za "Zvezde Granda". Gotovo svako ko se bavi ovim poslom, a želi da izađe iz anonimnosti okušao je sreću kod nas - rekao je Saša Popović za "Novosti"

  • 12

Prvi čovek "Grand produkcije" Saša Popović izneo je svoje mišljenje o konkurentskoj emisiji "Prvi glas Srbije", i naveo da je većina učesnika koji su se prijavljivali za takmičenje televizije Prva bila na audiciji za "Zvezde Granda".

- Ne gledamo ih tako, jer se ne bavimo istim muzičkim žanrom. Mi smo orijentisani na folk i lagani pop. Drugo, njihovo takmičenje traje tri i po meseca i oni od pevača ne prave zvezde, ne bave se njihovim karijerama i nastupima. Kandidati koji su se prijavili za "Prvi glas Srbije" bili su pre toga na audicijama za "Zvezde Granda". Gotovo svako ko se bavi ovim poslom, a želi da izađe iz anonimnosti, okušao je sreću kod nas - rekao je direktor "Grand produkcije" za "Novosti".

Da podsetimo, sinoć u isto vreme održana su oba takmičenja. U "Prvom glasu Srbije" došlo se do finala, a prvi kandidat koji je eliminisan iz istog je Dejan Krstović Meda. Što se tiče "Zvezda Granda", iz ovog muzičkog takmičenja ispala su dva učesnika - Jovan Radovanović i Nemanja Bačilović.

(Telegraf.rs / Novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANDRa

    18. novembar 2012 | 16:13

    da se ne lazemo. ziri u prvom glasu srbije. su Vladoo Aleksandra i Mare. a izvini molim te ko su ziri u zvezdama granda. degeni koji nemaju veze nisacim i koji daju igrice zadatke kandidatu za malu decu. ee alooo.ziri da zadaje zadatke...tipa ajde odglumi to i to i da ne duzim...itd...STRASNO!

  • ducker

    18. novembar 2012 | 17:21

    Bezi bre coravi. Bar niko iz komisije PGS-a ne trazi da neka pevacica s njim spava. I Sasa i njegova tv zajedno sa Z.Granda su dno dna. Pinku je gledanost opala kada su sklonili sat ispod znaka pink. Sale,pusti ljude da rade svoj posao a ti idi pasi

  • Vase Ime

    18. novembar 2012 | 16:08

    A Popovicu sta su onda "zvezde granda" ako "prvi glas" ne pravi zvezde od ucesnika. Zivo me zanima. o.O -.-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA